Denise Speelman is uitgeroepen tot mooiste van vrouw van Nederland

CREDITS: IG @denisespeelman

Ze moest zichzelf even knijpen vanochtend, maar het is toch écht waar: Denise Speelman is Miss Nederland 2020. De 22-jarige blondine werd verkozen boven een aantal andere prachtige dames. Het zal voor de jury vast zwaar geweest zijn om een winnares te kiezen, maar wij hadden er graag gezeten. Man, wát een mooie vrouwen

Denise Speelman is Miss Nederland 2020

Er is natuurlijk altijd een bazin boven bazin. Mevrouw Speelman heeft de jury kunnen overtuigen met haar gruwelijke looks en haar héérlijke uitstalling. Terwijl ze zelf ook al aangeeft: de concurrentie was heftig. Op het einde ging de strijd tussen haar en de 20-jarige Sophie Alink. Je moet van goeden huize komen om Sophie te verslaan, dus Denise heeft haar momentje gepakt.

Nederland vertegenwoordigen

Nu ze is uitgeroepen tot Miss Nederland mag ze Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe-verkiezingWij hebben er alle vertrouwen in dat Denise Speelman hoge ogen gaat gooien. Ze straalt namelijk enorm veel zelfvertrouwen uit, qua looks maar ook in woorden: ”Ik kan niet wachten om dit jaar Nederland te vertegenwoordigen, mijn verhaal te delen en doelen die ik daarmee heb te bereiken.”

Denise heeft op het gebied van uiterlijk álles mee, terwijl ze ook nog eens intelligent en ambitieus is. Career-wise timmert ze namelijk aan de weg als personal & fashion stylist. In een interview geeft Denise aan dat ze haar grote droom najaagt: andere vrouwen advies geven om zichzelf goed te laten voelen.

De beste foto’s van Denise Speelman

Wij mannen worden blij van een vrouw met levenslust. Daarom kunnen we ook zó intens genieten van Denise Speelman. Je krijgt een glimlach van oor tot oor als je haar Insta-feed bekijkt. Ze straalt te allen tijde en haar foto’s zijn always on point. Wij selecteerden de beste foto’s van Miss Nederland 2020 voor je. Thanks us later.