Celest Decaesstecker is de allermooiste vrouw van Belgie

CREDITS: Steven Wolles

Kriebels. Kriebels door heel ons lichaam. Dat is het eerste gevoel bij ons als we naar de mooiste vrouw van België kijken: Celest Decaesstecker. De buitengewoon mooie blondine is uitgeroepen tot 1ste eredame Miss Belgium 2020. En wij snappen wel waarom. Als je een aantal minuutjes op haar Instagram spendeert is jouw dag weer goed.

Celest Decaesstecker is de állermooiste vrouw van België

Ze is niet alleen de first runner-up bij de Miss Belgium 2020-verkiezing geworden, Celest is ook nog eens Miss Flanders 2020 én Miss West-Vlaanderen 2020. Soms is het leven gewoon oneerlijk. Een dame zoals zij is zó mooi dat het bijna onwerkelijk lijkt. Gelukkig deelt Celest met liefde en plezier haar foto’s via Instagram, waardoor je zeker weet dat het wél werkelijkheid is.

Niet alleen een knap koppie

Celest gaat met haar modellenwerk heel ver komen in het leven. Tóch zorgt ze ervoor dat ze ook in een ander werkveld stappen maakt. Ze timmert namelijk ook goed aan de weg als schoonheidsspecialiste. Nu snappen we ook direct waarom Celest er zelf zo goed uitziet…

Beste foto’s van Celest Decaesstecker

In principe is élke foto die Celest online gooit een plaatje. Ze flirt met de camera, en fotograaf Steven Wolles weet haar als geen ander vast te leggen. We hebben de beste foto’s van mevrouw Decaesstecker voor je geselecteerd. Waaronder een aantal uit deze shoot voor FHM. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen.

Celest is de 1ste eredame Miss Belgium 2020, de échte Miss Belgium 2020 is Celine Van Ouytsel. Check ook vooral haar Instagram, het zal je verbazen hoe mooi beide dames zijn!

Bekijk ook: Who’s That Girl!? Lisa van Zuylen

https://www.instagram.com/p/B94L1rdgXr-/

https://www.instagram.com/p/B4IiJa6AI7M/