Who’s That Girl!? Juliana Semenova

[a>powerkit_alert type=white ]Op maandag kun je dus altijd genieten van een prachtige Manify Monday Babe en op vrijdag hebben we natúúrlijk Fitgirl Friday. Maar er zijn zoveel leuke dames in de wereld en op Instagram, met nog relatief weinig volgers, dat wij daar wel iets aan moeten doen! Bij deze onze rubriek op woensdag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Janine Jahnke[/powerkit_alert]

Juliana Semenova is actrice, maar nog eigenlijk veel meer een yoga-instructrice. We hebben je al vaker wat redenen gegeven waarom het voor mannen een heel goed idee is om aan yoga te doen, maar dit gaat doorslaggevend zijn, geloof me. Juliana is namelijk van Boho Beautiful, een kanaal dat yoga video’s uitzend vanuit de mooiste plekken op aarde. Maar of de omgeving je gaat opvallen? Dat is de vraag…

Juliana Semenova

Juliana werd geboren, maar is gedeeltelijk opgegroeid in Oekraïne. Op haar tiende vertrokken ze naar Canada en begon ze al vroeg met acteren. Al snel wilde begon ze zich in de yoga-lifestyle te storten en werd ze instructrice. Toen bedacht ze dat dit ook heel remote kon, dus gaat ze nu de hele wereld rond voor Boho Beautiful. Een yoga-kanaal én blog, dat ze met haar man beheert.

Zet je tv aan, pak een yoga mat óf een zak popcorn, want dit zijn mooie beelden heren…

https://www.instagram.com/p/_-OSIZIlXw/

https://www.instagram.com/p/BMvFveBh4EV/

https://www.instagram.com/p/BNH6fOrBofG/

https://www.instagram.com/p/BG4HqsqIlWa/

Oh ja, die yoga-video’s nog:

https://www.youtube.com/watch?v=oGOP-IGAnmM