Sekssymbool: de beste foto’s van Megan Fox

Iconen zijn in alle geuren en kleuren terug te vinden. De rebelsheid van cultheld James Dean is bijvoorbeeld nog steeds te voelen. En sportliefhebbers krijgen het warm als ze namen als Senna, Maradona of Muhammad Ali horen. In de categorie ‘seks’ worden ook een aantal bombshells als iconisch gezien. En één naam bekt ook gewoon al lekker: Megan Fox.

15 machtig mooie foto’s van sekssymbool Megan Fox

Foxwild word ik hiervan. Dat zijn de woorden van Peter Gillis als hij foto’s van onze Megan ziet. Eerlijk is eerlijk: wij toch ook wel een beetje. De actrice werd na haar rol in Transformers meer en meer als een sekssymbool gezien. Megan is namelijk altijd open en eerlijk geweest over haar seksleven.

Regelmatig heeft ze in interview verteld dat ze dol is op een nummertje maken, én ze geeft zelfs toe dat ze anders niet zo bekend was geworden. Nou, de mannen in deze wereld zijn blij met je openheid, Megan.

De inmiddels 35-jarige Megan Fox loopt er nog steeds bij alsof ze net haar debuut heeft gemaakt. Ze showt wekelijks haar droomlichaam nog op Insta. En dat doet ze met verve, want de teller staat inmiddels 17,6 miljoen volgers. Daar kijken we niet van op. Zéker niet als ze ook campagnes draait met dames als Kourtney Kardashian.

Megan zoekt nog steeds de grens op met haar foto’s. En we hopen dat ze daar nooit meer mee stopt. Daar is ze nog steeds te hot voor.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…