De beste foto’s van Jeanne Goursaud (Thusnelda uit Barbarians) in real life

CREDITS: Screensho Barbarians | Netflix

De Duitse serie Barbarians is een regelrechte hit op Netflix. In de historische oorlogsserie krijg  je heel veel actie voorgeschoteld. Dat kan ook niet anders, want het verhaal gaat over de slag in het Teutoburg-woud. In 9 na Chr. vechten de Germanen en legers van Rome tegen elkaar in dit gebied. Deze legendarische veldslag is op een brute manier in beeld gebracht en sinds dat de serie op Netflix staat is iedereen hyped. 

Één van de redenen waarom iedereen fan is van Barbarians, is Jeanne Goursaud. Zij speelt in de serie Thusnelda: de dochter van een prins die zichzelf mengt in de keiharde strijd. Tijdens de veldslag bedenkt ze een plan om de Romeinen neer te halen. Wát een powervrouw…

De beste foto’s van Jeanne Goursaud (Thusnelda uit Barbarians)

Thusnelda speelt in de serie meedogenloos, maar ze is ook nog eens extreem knap. Daarom is het tijd om meer te weten te komen over de actrice Jeanne Goursaud. De 24-jarige Jeanne groeide op in de buurt van Hamburg, Duitsland. Momenteel woont ze in de hippe stad Berlijn, dus als je nog hoop hebt moet je naar onze oosterburen verhuizen.

Jeanne Goursaud op Instagram

In het begin van haar carrière was ze het gezicht van een cosmeticamerk van Johnson & Johnson. Nu is ze dus aan de weg aan ’t timmeren als actrice. Thusnelda in Barbarians is gebaseerd op een echt persoon. In een recent interview zei Goursaud dat ze zich identificeerde met Thusnelda’s ‘rechtvaardigheidsgevoel’. Dat laat ze ook zien op haar eigen social media-kanalen, want ze plaatst regelmatig politieke posts.

Naast die politieke posts laat ze zichzelf ook vaak van haar mooiste kant zien. Dat doet ze niet met ‘goedkope’ foto’s, maar juist op een stijlvolle manier. Jeanne Goursauds Insta-feed gaat jouw dag weer een stukje beter maken.

Check ook: Zo knap zijn de mooiste vrouwen uit Vikings in real life