Bella Hadid als Bond-girl: beter gaat het niet worden

CREDITS: Bigstock

Bond-girls hebben een plekje in ieder mannenhart veroverd. Dat deed Madeline Smith al in de klassieke Bond-film Live and Let Die. Maar ook Ana de Armas gooide hoge ogen als superspion met esthetische vrouwelijke vormen in de laatste film, No Time To DieWe dachten eigenlijk alles gezien te hebben, totdat Michael Kors de wereld verraste met een nieuwe campagne.

Bella Hadid als Bond-girl

De campagne, genaamd MMK x 007 Capsule, draait namelijk om Bella Hadid als Secret Agent Chic. Ze schittert als nooit tevoren in een 007-badpak. Dit maakt iedere man trots, maar de Nederlandse man nog nét iets meer. Mevrouw Hadid heeft een Nederlandse moeder, en dat maakt het gevoel toch even anders.

Hadid gaat undercover

In de campagne gaat Hadid undercover. Niet zo goed als Tom Waes, maar: we keuren het zeker niet af. Ze geniet van een luxe solo-uitje. Of toch niet? Later zien we namelijk ook supermodel Cindy Bruna verschijnen – allesbehalve vervelend – en zij heeft andere motieven.

Mooiste vrouw ter wereld, volgens de wetenschap

Bella Hadid was eerder groots in het nieuws. Ze werd namelijk aan de hand van wetenschappelijk onderzoek verkozen tot mooiste vrouw ter wereld. Cosmetisch chirurg Dr. Julian de Silva ontwikkelde een algoritme door middel van zijn kennis met betrekking tot aantrekkelijkheid. Mevrouw Hadid kwam als winnaar uit de bus. Zo troefde ze o.a. Beyoncé en Amber Heard af, en dat pakken ze haar niet meer af.

Kortom: de mooiste vrouw ter wereld als Bond-girl. Daar mogen we Michael Kors wel even voor bedanken. Check hier de beelden: