15 machtig mooie foto’s van absolute droomvrouw Rihanna

CREDITS: Foto: Big Stock

Er bestaat eigenlijk geen ideale droomvrouw, want de smaak van elke man is anders. De één zoekt gewoon een chick die kan koken, en de ander heeft een hele waslijst aan vereisten voor zijn ideale vrouw. Good luck with that. Hoe groot je waslijst ook is voor de ultieme vrouw, één lady voldoet sowieso aan jouw lijstje: badgalriri, a.k.a. Rihanna.

Rihanna is onze droomvrouw

Er zijn genoeg vrouwelijke artiesten waar onze mond verder van open valt, maar Riri spant absoluut de kroon. De wereldberoemde Hollywood-zangeres, actrice en songwriter heeft alles waar wij van dromen: een sexy tropisch accent, killer looks, selfmade money en een heerlijke portie confidence. Dat zelfvertrouwen van haar is trouwens allesbehalve misplaatst als je bedenkt dat de Barbadiaanse dame uitgeroepen is tot rijkste vrouwelijke artiest ter wereld. Dat maakt haar zeker niet minder aantrekkelijk.

Machtig mooie foto’s

Via insta daagt Rihanna haar volgers steeds meer uit. Vaak houdt ze het op foto’s classy, maar soms trekt ze de stoute schoenen aan en teased ze haar heerlijke lichaam op The Gram. Eén ding is zeker: deze edgy stijl van Riri zorgt ervoor dat onze verbeelding op hol slaat. Om jou ook een pleziertje te gunnen hebben wij de 15 meest sexy foto’s van Riri even op een rijtje gezet. Pak er alvast een ‘Umbrella’ bij, want bij deze foto’s ga je geheid kwijlen.