Deze foto’s bewijzen de schoonheid van de 58-jarige Elle Macpherson

CREDITS: Bigstock

Age doesn’t matter. Leeftijd is maar een getal. Je bent zo oud zoals jij je voelt. Zomaar een aantal clichés over leeftijd, die wél heel erg van toepassing zijn bij Elle Macpherson.

Het 58-jarige topmodel is nog steeds machtig mooi, en heeft een lichaam waar 22-jarige vrouwen (en mannen) jaloers op zijn. We nemen ons petje af voor het Australische godsgeschenk. En daarnaast delen we haar mooiste foto’s met liefde en plezier met jou.

De mooiste foto’s van de 58-jarige Elle Macpherson

Als je de bijnaam ‘The Body’ hebt gekregen, dan heb je het goed gedaan. Toch? Voor Elle Macpherson is het werkelijkheid geworden. Ze werd al op vroege leeftijd gespot door modellenscouts toen ze op vakantie was in Aspen. Toen ze verscheen in het tijdschrift Elle ging – toepasselijk – Elle furore maken. Uiteindelijk werden alle mannen verliefd haar toen ze verscheen in bikini voor Sports Illustrated. Man, waar blijft de tijd? In 1999 gaf mevrouw Macpherson in een interview aan: ”Modelling? I’m too old for that.” Uhm, pardon?

Filmografie

In ’94 schitterde ze in de film Sirens met onder anderen Hugh Grant. Ze schitterde voornamelijk omdat ze een aantal keer naakt verscheen. Mocht je vanavond niks te doen hebben, dan raden we je ten zeerste aan om deze film te kijken… Daarnaast had ze ook een gastrol in de hitserie Friends. Ze speelde een danseres en werd voor kort de vriendin van Joey Tribbiani. Daarom raden we je ook om seizoen 6 van Friends terug te kijken.

Haar rol in Sirens leverde haar ook een fotoreportage op in Playboy. Toch wel een beetje dé natte droom voor iedere man. En misschien ook wel voor ieder vrouwelijk model. De Playboy blijft iets machtig moois hebben.

Enfin, het is tijd voor de foto’s. Hier ga je geen genoeg van krijgen. We zeggen het nog één keer: 58 jaar, schoon aan de haak. Ennnn: ze heeft ook twee kinderen uitgepoept.

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…