56-jarige Elizabeth Hurley gaat topless op staycation, Insta ontploft

Mocht je een slechte dag hebben; we’ve got your back. Eén kiekje kan namelijk wonderen verrichten. En wij delen dat specifieke kiekje met je. De 56-jarige Elizabeth Hurley is namelijk uit de kleren gegaan, waardoor Insta is ontploft. Niet voor de eerste keer, niet voor de tweede keer, en zeker niet voor de laatste keer. Bedankt mevrouw Hurley, bedankt. We hopen dat je nooit stopt.

Hurley opnieuw uit de kleren: een feest voor iedere man

De Engelse actrice deelt haar lichaam graag met de wereld. Dat doet ze voornamelijk als bikinimodel voor haar eigen merk Elizabeth Hurley Beach. Daardoor plukken wij mannen de vruchten van promotiemateriaal voor vrouwen.

Gelukkig – voor ons – kan ze het ook zónder bikini. Dat liet ze deze winter al zien in de sneeuw. En nu gaat ze opnieuw topless:

Insta ontploft

Normaalgesproken levert een Insta-post van mevrouw Hurley haar rond de 80K likes op. Zo nu en dan heeft ze een uitschieter met 110K likes, maar dan houdt het wel op. Het bovenstaande stukje pracht heeft haar bijna 210K virtuele hartjes bezorgd. We mogen dus wel stellen dat dit een succesfoto is. En meer dan terecht, natuurlijk. Dit is hoe je een ‘staycation’ viert.

Elizabeth Hurley heeft alle mannenharten veroverd tijdens een rode loper-moment. Ze verscheen destijds in een jurk die alleen met veiligheidsspelden bij elkaar werd gehouden. De wereld werd gek en het cosmeticamerk Estée Lauder sloeg toe. Daarna ging het hard; Hurley maakte furore in films zoals Passenger 57, Austin Powers en EDtv. 

Nu showt de onderneemster pur sang dus wekelijks haar lichaam als bikinimodel. Met deze beste foto’s als gevolg: