Trend: mannen met vlechten

Na de vele man buns in het straatbeeld, lijkt er nu een andere mannencoiffuretrend de overhand te nemen. Een nieuwe trend op het gebied van mannenkapsels is geboren. Mannen met vlechten. Met wat? Ja, met vlechten dus..

Mannen met vlechten

En of je nou wel of niet van vlechten bent, je bent genoodzaakt om het tegen te komen op social meda. Steeds meer mannen posten foto’s met uitgebreide vlechtkunst en ook op straat zien we mannen met vlechten, veel mannen met vlechten. Vooral The French ‘Man Braid’, een variant op het populaire kapsel met knotje, is een dingetje.

Shit..

De één doet het per direct denken aan een 12-jarig schoolmeisje en de ander vergelijkt het kapsel met een woeste viking. Maar wat we zeker weten is dat we deze ‘manbraid’ lijkt te werken als een olievlek. En ook dat de moeders met alleen maar zonen nu ook eindelijk invlechtprojecten gaan hebben. Nu denk je misschien nog steeds ‘what-the-fuck’, maar echt, het kan er best tof uitzien. Wel moet zo’n kapsel natuurlijk enigszins bij je passen en staat ook elke gezichtsvorm niet te springen om ingevlochten te worden. Ik begrijp dat je nog wat huiverig bent en ook hier op de redactie zijn de meningen verdeeld. Maar als er een trend aan zit te komen, moeten we het toch even melden…

Rights: Daily Mail | Instagram  @hairvideotutorial | @menshairs |  @this.is.harrioson | @LouTeasdale

Geef je mening

LEES OOK