Naar deze films kun je uitkijken in 2020

CREDITS: Martin Lopez

Het einde van het jaar is een goed moment om even terug te blikken. Laten we wel wezen: we hebben een hele hoop goede films gehad dit jaar. We zagen toppers voorbij komen als Joker, Once Upon a Time in Hollywood en The Avengers: Endgame. De laatste draagt inmiddels zelfs de titel voor meest succesvolle film ooit. Ook in 2020 kunnen we uitkijken naar een hoop veelbelovende films. Bereid je voor op veel langverwachte sequels.

Deze films kun je in 2020 verwachten

Bad Boys III – januari 2020

Of wel, Bad Boys for Life. Het iconische duo van Will Smith en Martin Lawrence keert na maar liefst zestien jaar weer terug! Over langverwacht gesproken.

De film zal in het begin van het nieuwe jaar uitkomen. Ook belooft deze zoals altijd weer de nodige dosis actie, humor en geweldige gear.

Bond 25: No Time to Die – april 2020

De Britse spion keert voor de laatste keer terug in het gedaante van Daniel Craig. Iconisch en weer heel spannend. Met de villain die vertolkt wordt door Rami Malek ook weer heel veelbelovend. We zijn onlangs deels uit ons lijden verlost toen de trailer uit kwam. Het maakt het misschien wel een van de tofste films van 2020.

Black Widow – april 2020

Voor wie The Avengers: Endgame heeft gezien is dit vooral goed nieuws waarschijnlijk. Oeps, spoiler.

Deze nieuwe Marvel-film wordt eigenlijk een prequel. We krijgen een kijkje in het leven van de Black Widow, gespeeld door de mooie Scarlett Johansson. In de film zie je hoe ze van assassin naar Avenger ging.

Fast & Furious 9 – mei 2020

Niet heel verrassend, want hier kun je er vrijwel ieder jaar wel eentje van verwachten. Wel verrassend: in deze nieuw Fast & Furious-film zou de personage van Paul Walker weer verschijnen. Fans van de franchise hebben verdeelde meningen hierover. Zo zou dat het einde van Fast & Furious 7 en Paul’s afscheid te niet doen.

Wij zijn dus benieuwd naar de verhaallijn van de nieuwste film. Op dit moment is er namelijk nog geen trailer: deze komt in januari 2020.

Wonder Woman 1984 – juni 2020

Over mooie vrouwelijke superhelden gesproken. Ook Wonder Woman keert terug op het witte doek. Dit is zo’n twee jaar na het vorige succes.

Zoals de titel al verraad, zal deze film zich afspelen in de tijden van de Koude Oorlog. Ook zal Gal Gadot weer herenigd worden met haar on-screen partner Chris Pine. Onlangs is de officiële trailer uitgekomen:

Venom 2 – oktober 2020

Alhoewel de vorige film financieel een groot succes was, werd deze niet al te goed ontvangen. Maar voor de sequel in 2020 lijkt het recept van de film wat verbeterd. Zo werd er aan het eind van Venom gesuggereerd dat Woody Harrelson de nieuwe villain zou worden. Naast Tom Hardy zou dit nog wel eens een gouden combinatie kunnen worden. Wellicht zien we ook Spiderman terug.

Godzilla vs. Kong – november 2020

In deze film zullen twee van de grootste monsters van de geschiedenis het tegen elkaar opnemen. Godzilla staat tegenover King Kong en dat belooft veel actie en destructie met zich mee te brengen. De cast bestaat onder andere uit IT-acteur Alexander Skarsgard en Strangers Things-actrice Millie Bobby Brown.

https://www.instagram.com/p/B0EkQHQhIia/

Avatar 2 – december 2020

Dit jaar exact tien jaar geleden dat deze film wereldwijd een hit werd. De film was zelfs, voor het verschijnen van The Avengers: Endgame, de meest succesvolle film ooit. Vele awards later komt er nu in 2020 een vervolg.

Het wordt nog afwachten. James Cameron, ook verantwoordelijk voor Titanic, heeft de release namelijk vaak uitgesteld. Dat blijkt wel aan de gap van tien jaar. Dit zou overigens kunnen liggen aan de productie van maar liefst twee films. Avatar 3 zal dan dus niet zo lang op zich laten wachten.