Laatste James Bond met Daniel Craig bevestigd

Wie de nieuwe James Bond zal worden, wordt nu al heel lang besproken. Maar de discussies waren tot nu toe nog vrij voorbarig. Daniel Craig heeft namelijk nu pas bevestigd dat No Time to Die zijn laatste film zal zijn als James Bond. De 51-jarige acteur geeft aan dat de 25ste Bond-film zijn laatste zal zijn. Dat betekent natuurlijk niet dat hij er helemaal mee stopt.

No Time to Die laatste James Bond met Daniel Craig

Als je aan James Bond denkt, denk je snel aan Daniel Craig (oké, of Pierce Brosnan of Sean Connery). Maar Craig heeft in ieder geval wel het record van langste Bond-vertolker op zijn naam staan. De acteur geeft echter aan dat zijn leeftijd een grote rol speelt om er nu echt mee te stoppen. Hij heeft inmiddels ook al meer dan 30 jaar aan de films gewerkt. We kennen hem overigens echt ‘pas’ veertien jaar als James Bond.

Misschien achter de schermen?

Craig geeft overigens aan geen interesse te hebben om achter de schermen te gaan werken. Hij zal zich bijvoorbeeld niet in de schoenen van de regisseur willen bevinden. De acteur geeft aan dat daar veel meer bij komt kijken en het hem erg zwaar lijkt. Prima, we hopen hem in ieder geval weer op het witte doek te zien.

Bovendien genieten we eerst nog van zijn laatste run. No Time to Die zal in ieder geval niks tekort komen aan goede acteurs. Naast Daniel Craig zullen onder meer Jeffrey Wright, Naomie Harris, Lea Seydoux en Christopher Waltz weer te zien zijn in de film. Lashana Lynch zal een nieuwe aanwinst zijn van het team. Daar tegenover staat een veelbelovende mysterieuze villain, namelijk Oscar-winnaar Rami Malek. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Wie wordt de nieuwe James Bond?

Daarna gaan we weer verder met de speculaties wie in de schoenen van deze iconische Britse agent zal treden. Suggesties wijzen bijvoorbeeld naar Idris Elba, Aidan Turner, Edward Norton, Richard Madden of Tom Hiddleston. Wij zijn benieuwd.

https://www.instagram.com/p/B5X6T5epe-O/