Het nieuwste speeltje van Apple is een ‘selfie-drone’

Lifestyle

Alweer een tijdje terug schreven we over de Hover Camera van Zero Zero Robotics. Deze compacte, opvouwbare drone was een project van een Chinese startup op Kickstarter. Blijkbaar waren wij niet de enige die deze gadget wel zagen zitten, want nu, één jaar later, is ‘ie exclusief verkrijgbaar bij Apple. Vanaf deze week kan je de Hover Camera Passport kopen via de website van Apple en in hun stores. En ook nog eens voor een heel mooi prijsje!

‘Passport’

Het nieuwste product van Apple is door zijn formaat en gewicht de ideale drone. Hij weegt bijna niks (238 gram) en je kan ‘m ook nog eens opvouwen, waardoor hij gemakkelijk overal mee naartoe kan. Gewoon in je rugtas. Daarnaast is de Hover super easy in gebruik.

Selfie-drone

Het apparaat maakt gebruik van gezichts- en lichaamstracking, waardoor hij je overal volgt en er voor zorgt dat je nooit uit het beeld verdwijnt. Dankzij de verschillende cameramodi, kan je kiezen wat voor shot je wilt. Zo kan je kiezen voor de running of cycling mode, maar kan je ook prachtige 360-graden panorama’s maken. Alles wordt direct naar jouw devices gestuurd, dus je beelden staan meteen klaar om te delen met vrienden. Ideaal!

Hover Camera Passport

In Nederland moeten we helaas nog even wachten voordat we deze toffe gadget zelf kunnen gebruiken. De Hover Camera Passport in nu pas verkrijgbaar in vijf landen, waaronder Amerika en Engeland. Wanneer de drone bij ons verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Wel weten we dat Apple een goede deal heeft gemaakt. Voor $500,- heb je de drone, twee batterijen en een draagzak, terwijl je bij Zero Zero Robotics zelf 100 dollar meer neerlegt. Wij hopen dat ‘ie aankomende zomer toch wel in de schappen ligt, want dit speelgoed is perfect voor mooie vakantiekiekjes en video’s!

hover-camera-passport5

tags:
Total
7
Share