Het Whisky Tasting Festival komt deze zomer terug naar Utrecht

CREDITS: Unsplash | Camylla Battani

Ze noemen het ook wel hét feest van de mooie smaken. Na vier succesvolle edities komt ook dit jaar weer het Whisky Tasting Festival (WTF) terug in Utrecht. Deze zomer kun je weer proeven van meer dan honderd verschillende smaken op een nieuwe, grotere locatie!

Whisky Tasting Festival komt nog groter terug deze zomer

Op 19 september is het weer zo ver. De fijnproevers komen weer bij elkaar. De organisatoren drukken het de geïnteresseerden op het hart: “Geen feest om te ‘zuipen’, maar om te ‘proeven’!

Je bent meer dan welkom om te proeven met je eigen WTF-glas. Er zijn niet alleen honderden smaken whisky, maar je kunt ook genieten van verschillende gin, rum, jenever en andere drankjes. Een deel van de dranken (tot zo’n 50 euro per fles) is vrij te proeven, voor de premium dranken betaal je bij met munten.

Op het Whisky Tasting Festival staat smaak centraal. Lekkere drankjes en verschillende hapjes in een gezellige en zomerse sfeer onder het genot van chill muziek: klinkt vrij top.

De zomer lijkt nog ver weg, maar WTF staat erom bekend heel snel uit te verkopen. Dit jaar is de locatie dan ook vergroot naar het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Kaartjes zijn beschikbaar voor de fijnproevers: voor 35,- scoor je nu een Early Bird en daarna betaal je 39,50 voor een kaartje.

whisky tasting festival, Het Whisky Tasting Festival komt deze zomer terug naar Utrecht
Foto: holdosi
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…