Moet & Chandon popt brute champagnebar open in Amsterdam

Er wordt te weinig champagne gepopt. Ja, als Sebastiaan zijn HBO-diploma heeft gehaald. Of als het per ongeluk 1 januari 00:00 uur is. Maar van ons mogen we het woord ‘poppen’ vaker in de groep gooien. Moët & Chandon gaat je daarbij helpen. 15 tot en met 25 april wordt er een brute pop-up champagnebar opengeklapt aan de Herengracht (nummertje 433) in hartje Amsterdam. En ook wij gaan een glaasje meepikken.

Moët & Chandon Canal House

De pop-up bar gaat bij de naam Canal House en er gaat gebubbeld worden als nooit tevoren. Moët & Chandon neemt je mee in hun wereld met heerlijke tastings en toffe acts. Daarna kan je een een glas Moët Impérial aan de bruisende bar pakken of in de huiskamer met uitzicht op de gracht. Wat wil je nog meer?

, Moet & Chandon popt brute champagnebar open in Amsterdam

En wat is het perfecte moment voor bubbels op de tong? Tijdens het aperitief, natuurlijk. Je sluit de dag af, maar opent een nieuwe beleving. Naast dat je een glaasje kan wegslurpen, kan je ook een champagnetasting boeken. Daardoor kan jij volgende keer de show stelen door je kennis weer met anderen te delen. En misschien wel nog toffer: je kunt ook nog acts boeken met bekende namen zoals Alain Clark, Danie Bles en Ron Simpson. Met een glas in je rechterhand, of course. Check hier de info over deze acts.

10 dagen knallen

Vanaf 15 april kan je spontaan ff binnenvallen aan de Herengracht. Canal House blijft tot en met 25 april open. Mocht je er zin in hebben, dan help je ook nog eens de natuur van de Champagnestreek (en de rest van de wereld). Voor elk glas champagne dat wordt gedronken schenkt Moët & Chandon namelijk €1,20 aan EarthToday. Daarmee bescherm je meteen een vierkante meter natuur. Zo kun jij met een extra goed gevoel bubbelen.

, Moet & Chandon popt brute champagnebar open in Amsterdam