Dit zijn de tofste beachclubs van Nederland

CREDITS: Valentin B. Kremer | Unsplash

Laten we eerlijk zijn; de lente heeft ons een beetje teleurgesteld. Maar goed, na regen komt zonneschijn. Je moeder heeft het je al verteld toen je net kon lopen. En nu is het zover. De zomerse temperaturen vliegen je om de oren. Mooi meegenomen: de terrassen zijn ook nog eens open. Dat was ook nog wel een dingetje de afgelopen tijd.

Nu is het tijd om alles goed te maken. We gaan het strand op. In stijl. Nederland heeft beachclubs waar je u tegen zegt, maar je moet wel de juiste spots kennen. En wij helpen je daarbij.

Onze favoriete beachclubs in Nederland

Branding Beachclub – Noordwijk

Branding beachclub heeft een relaxte sfeer. Er staat altijd een lekker muziekje op en het interieur is top. Je kan zowel binnen als buiten genieten van ultiem eten en drinken. Eigenlijk gewoon Ibiza in Noordwijk. Hoe tof?

Tulum Tulum – Noordwijk

De naam van deze gezellig tent liegt er niet om. Als je hier bent vergeet je bijna dat je in NL bent. Tulum Tulum is de perfecte plek voor een gezellige middag aan het strand.

Barbarossa – Scheveningen

Barbarossa ligt aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Hier ontspan je geheel in stijl. Het menu met fusiongerechten is geïnspireerd op de traditionele mediterrane en Aziatische keuken. Het is hier een tikkeltje duur, maar hé, Barbarossa is dan ook niet your average beachclub.

Bernie’s – Zandvoort

Voor een vakantie in eigen land moet je naar Bernie’s beachclub gaan. Deze machtige beachclub heeft twee zwembaden, comfortabele ligbedden, een uitgebreide wijnkaart en een top notch menu. Het geeft de ultieme Saint-Tropez vibe.

Hippie Fish – Zandvoort

Hippie Fish heeft echte Ibiza vibes. Het interieur is licht en staat vol met comfortabele sofa’s. En het is niet gek dat deze tent altijd bomvol zit, want het eten en drinken is hier sublime.

Tijn Akersloot – Zandvoort

Deze beachclub ligt helemaal aan het einde van de boulevard van Zandvoort. Hier kun je terecht voor een lekker pilsje en een potje suppen of surfen. Maar je kan hier ook in alle rust genieten van de goede keuken met een gruwelijk uitzicht.

Blooming beach – Bergen aan Zee

Bij Blooming beach kan je ultiem genieten van een lekker zeebriesje. Na een hapje eten kan je hier een fiets huren om een fietstocht langs het strand te doen. En het uitzicht over zee zal je niet teleurstellen.

Aloha Beach – Wijk aan Zee

Aloha Beach is een waar tropisch paradijs. De palmbomen, comfortabele ligbedden en Bob Marley uit de speakers zorgen voor de perfecte setting. Maar dit natuurlijk wel allemaal onder het genot van een goede cocktail.

Club Zand – Castricum

Hier kun je ongedwongen genieten van een surfsfeertje. De haardvuren, picknicktafels en lounges creëren het ultieme strandgevoel. Ook kun je hier genieten van biologische gerechten.