Bar Rouge: de perfecte match tussen diner en entertainment

CREDITS: Bar Rouge

Als je wandelt door hartje Amsterdam kan je avond eigenlijk al niet meer stuk. Laat staan dat de avond nóg beter gaat worden bij Bar Rouge. Een restaurant waar het lekkerste eten en drinken op je wacht. Je loopt langs de grachten en je bereid jezelf voor op een avond dineren en pure entertainment.

Je komt binnen en de sfeer zit er gelijk goed in. Heerlijke oesters met mangosalsa en een glas champagne heb je al achter je kiezen. Laat de euforie maar komen. Je neemt nog wat cocktails en voor je het weet begint dé act. Genieten maar!

Bar Rouge: dé perfecte match tussen diner en entertainment

Omringd met een French Bohemian sfeer waan je jezelf in een restaurant in een ander land. De gehele vibe zorgt ervoor dat je niks te kort gaat komen. Bij het betreden van Bar Rouge voel je de exclusiviteit naar buiten springen. Laten we zeggen dat het er gewoon fijn is. Zéér fijn.

Bar Rouge
Foto: Bar Rouge

Het interieur

Je zet de eerste stappen naar binnen, de host/hostess verwelkomt je en wijst je door naar je tafel. Je eerste blik naar rechts valt op de open keuken. Als je kan meekijken hoe het eten wordt gemaakt: altijd +1. De rode LED lampen, schilderijen en tientallen discolampen stralen een unieke uitstraling uit.

De ambiance

De ambiance in Bar Rouge zorgt ervoor dat je er langer wilt blijven. Met een dj-booth verzorgen ze je met de beste muziek. Het eten en drinken komt bij je door de prachtige serveersters, waardoor je jezelf een echt king voelt. Niks om over te klagen dus.

Aanbod aan eten

Je weet dat je goed zit als er King Crab op het menu staat. Een extra blik op de kaart verraadt dat er ook nog oesters, beef tataki en een sushi toren te bestellen zijn. Er is in ieder geval genoeg keuze. Ook bieden ze bij Bar Rouge de mogelijkheid om een sushi platter te delen. Een geweldig gerecht om te delen met je vrienden of familie. Het zou egoïstisch zijn om het voor jezelf te houden.

Bar Rouge
Foto: Bar Rouge

Drinks & Cocktails

De drankkaart is rijkelijk gevuld. Wil je beginnen met een Sauvignon Blanc om vervolgens toch voor het grotere geschut te gaan? Dat kan. Toch meer van de bubbels? No problem.

Er worden verschillende soorten champagne geschonken. Denk hierbij aan cava, Moët Chandon en voor de grote spelers Dom Pérignon. Ook cocktails zijn er genoeg, maak je daar maar geen zorgen over. Wel hebben wij een echte aanrader; La Rouge. De cocktail bestaat uit; Belvedere Pure, Chambord, Lemon en Raspberry.

Het entertainment

Dit maakt de service toch echt wel uniek. Het klinkt als té mooi om waar te zijn. Een avond vol heerlijk eten en drinken, met gedurende het diner twee unieke acts voor je neus. Je krijgt een optreden dat in de stijl van Burlesque is. Ken je Burlesque niet?

Dit zijn variétéachtige shows met twee dingen die centraal staan. Ten eerste komt er tijdens deze act vrouwelijkheid naar voren. Ten tweede staat sensualiteit centraal, een act om dus letterlijk je vingers bij af te likken. De shows zijn uniek en geven extra flair aan je avond. Eén ding is zeker, dit is niet zoals je normale etentjes.

Wil jij ook de avond van je leven ervaren? Dan kan je hier reserveren. 

Foto’s: Bar Rouge

 

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…