Alle Chef’s Table restaurants in kaart gebracht

CREDITS: Netflix

Als je van goed eten houdt, dan moet je de Netflix Original ‘Chef’s Table’ van het begin tot het eind gezien hebben. De makers van deze documentaire serie hebben hun stinkende best gedaan om chefs over de hele wereld te vinden en hun verhaal te laten vertellen. De passie die de chef’s uitstralen wordt geweldig overgebracht, al is het alleen al door de muziek en filmtechnieken die gebruikt zijn.

Een serie waarvan alleen al de intro, onder begeleiding van Antoni Vivaldi, al om te smullen is.

Chef’s Table restaurants

Het is natuurlijk heerlijk om je op de bank te verlekkeren tijdens al deze afleveringen, maar het is vanzelfsprekend een nog beter idee om de chef’s zelf op te zoeken. In hun restaurants! Logischerwijs is het niet goedkoop, maar dat je waar voor je geld krijgt is een ding dat zeker is.

Wil je ze allemaal af gaan? Dat begrijpen we heel goed. Daarvoor zul je wel €3.174,44 neer moeten leggen! Daarvan is Ivan Ramen met een gemiddelde prijs voor een avond van €34,57 het goedkoopste en L’Arpège met gemiddeld €400 voor een avond het meest prijzig.

Heb je dus binnenkort nog een reis op de planning staan? Check of een van de Chef’s Table restaurants in de buurt is en reserveer een plekkie!

LEES OOK