ZEMi Aria: Puur design.

Jouw woonkamer vullen met prachtig geluid, vanuit één speaker? Dat is tegenwoordig mogelijk met meerdere producten en zeker ook met deze ZEMi Aria. Maar geen van allen zien er zo strak en uniek uit als dit apparaat.

Puur design

Zet twee topdesigners aan een tekentafel en je kunt er van op aan dat er iets moois uitkomt. De ZEMi Aria is het eindproduct van een unieke samenwerking tussen de Italiaan Francesco Pellisari en Israelische Ron Arad, beide ontwerpers pur sang. Met een achtergrond in de kunst en een vergaande interesse in geluid en akoestiek, was Francesco de man voor the job. Ron is verantwoordelijk voor de elegante gril. Je zal nergens anders iets vergelijkbaars tegenkomen en dat maakt deze speaker zo gaaf.

ZEMi Aria

De speaker is minimalistisch en simpel te bedienen. Via Apple AirPlay of Bluetooth connect je je device en stream je gemakkelijk de muziek. Verder is er ook de mogelijkheid om hem aan te sluiten met een jack plug. De woofers zijn van carbon en er zitten drie krachtige 125W versterkers ingebouwd. Via AirPlay is het zelfs mogelijk om tot aan zes andere apparaten te connecten, mocht je dat willen.

Natuurlijk, het is geen home theater set, maar qua capaciteit kan hij prima bijbenen. Een klein feestje of gewoon heerlijk op de achtergrond, de ZEMi is er voor je. We hebben het gestest ;-). Maar hij staat vooral gewoon retestrak op je kast!

Total
0
Share