YOUMO: de Stekkerdoos van de Toekomst!

We gebruiken constant betere en nieuwere elektronische apparatuur. We sluiten deze echter altijd aan op de dezelfde stekkerdoos. Maar wat valt er nu te innoveren aan een good old stekkerdoos? Behoorlijk wat schijnt! Op Kickstarter kwamen we YOUMO tegen. Een modulaire stekkerdoos met veel extra’s. En dan bedoelen we ook écht veel extra’s.

YOUMO

Met een flink aantal reeds beschikbare modules en een aantal geplande modules zijn de mogelijkheden ongekend. Je kunt middels een handig kliksysteem je stekkerdoos naar wens samenstellen. Zo kun je je stekkerdoos uitrusten met een wireless speaker en charger, lamp, internet aansluiting, wifi-extender, sensor en securityblokje (alarmsysteem). Daarnaast is er een handig smartblokje dat verbinding maakt met je telefoon (app) en eventueel andere smarthome apparaten (Nest, Hue etc.). Hiermee zijn de mogelijkheden helemaal eindeloos.

Zo zou je op je slaapkamer een YOUMO kunnen maken met een wireless speaker en een lampje, eventueel met een wireless charger zodat je ‘s nachts je telefoon gemakkelijk kunt opladen. Op zolder maak je een YOUMO met een internetaansluiting. Via het stroomnet wordt het internetsignaal dan doorgegeven naar zolder. Daar kun je ook een sensor aan koppelen die automatisch de temperatuur en de lampen bijstelt op het moment dat je je niet op de zolder bevindt.

Ook de stroomkabel zelf kun je zelf kiezen. Niet alleen de lengte, ook de kleur is te customizen in een hippstrijkijzerkoord bijvoorbeeld. Mooi argument om de vrouw ook te overtuigen.

 

 

13ad08cafc835c1471f9122675cb76ae_original

26a3b7807db96743f6399a0f5e8e53da_original (1)

Total
0
Share