De nieuwe XG300 van Sony: de perfecte match voor jouw feestje

Sommige feestjes lijken maar nooit écht op gang te komen. Mensen die maar niet lijken te dansen, de muziek die net niet boven de luidruchtige en dronken gasten uitkomt en ga zo maar door.

Doodzonde natuurlijk, want dat betekent dat ongegeneerd uit je plaat gaan resulteert in veroordelende ogen die zich op je richten. Gelukkig is de oplossing al gevonden, amigo. Wij mochten namelijk de nieuwe XG300 van Sony testen, en reken maar dat er héél goed op gedanst is.

Nieuwe XG300 spant de kroon

Kan ook eigenlijk niet anders met een speaker van Sony in de kamer. De X-reeks bestaat sowieso uit een heerlijke set van draadloze feestspeakers, maar het nieuwe broertje van deze serie spant voor ons wel écht de kroon. Met de X-Balanced Speaker Unit en efficiënte tweeter – en nee, dan hebben we het niet over Kanye West – komt er een grandioos geluid uit de XG300. De klank is helder, krachtig, geschikt voor elk feestje en heeft bovendien een Live Sound-functie, waardoor het lijkt alsof je bij een festival staat te dansen.

XG300, De nieuwe <strong>XG300 van Sony:</strong> de perfecte match voor jouw feestje

Met de XG300 hoef je je nergens zorgen over te maken

Het chillste van alles is dat de speaker compact genoeg is om hem overal mee naartoe te sjouwen, zo kan je dus bij elk feestje ervoor zorgen dat het dak ervan af gaat. Bovendien heeft de batterij een levensduur van 25 uur, dus als de speaker uitvalt weet je in ieder geval zeker dat het tijd is om naar huis te gaan. The party is over. En mocht je toch nog willen doorpakken? De batterij heeft na 10 minuten opladen weer 70 minuten aan speeltijd, op die manier houdt je het wel even uit. Over eventuele beschadiging hoef je je bij de XG300 ook geen zorgen te maken, dit pareltje is namelijk ook nog eens stof- en waterbestendig. Alle onhandige klunzen die je hebt uitgenodigd op je fissa zijn dus ook welkom.

X-Factor onder de speakers is gevonden

Op ons kantoor hebben we genoeg gedanst met de speaker op vol volume, maar de XG300 is ook nog eens multifunctioneel. Door de echo-onderdrukking die het apparaat biedt, kunnen meerdere personen tegelijk praten zonder dat er geluid wegvalt. Bovendien is er een multipoint-functie waardoor twee apparaten tegelijk kunnen koppelen aan de speaker. De X-Factor onder speakers lijkt gevonden te zijn met deze versie van de X-serie. Meer weten over de XG300 van Sony? Check het hier. 

XG300, De nieuwe <strong>XG300 van Sony:</strong> de perfecte match voor jouw feestje
XG300, De nieuwe <strong>XG300 van Sony:</strong> de perfecte match voor jouw feestje