Wees slim met je centen en wacht op de Volterman smart wallet

Wanneer je een nieuw product op de markt brengt zijn de verwachtingen meteen hoog. We leven in een tijd waarin alles meer dan één functie moet hebben. Dat geldt voor je huis, horloge en tegenwoordig ook voor je portefeuille. Dit keer hebben we een smart wallet die techniek weet te combineren met een super slick design. Geen nieuw idee, maar wel een nieuw product. En wat voor een! In de Volterman smart wallet zit namelijk het nieuwste van het nieuwste en het slimste van het slimste. Ze hebben er zoveel smartness ingestopt dat je zou denken dat er geen geld meer bij past. Niets is minder waar!

 Volterman Smart Wallet

De Volterman smart wallet heeft zo’n lijst aan specificaties dat het net een smartphone lijkt. Vergis je echter niet, dit is gewoon een serieuze portemonnee voor iedereen. Volterman geeft je drie opties: de super slicke pasjeshouder die je steeds vaker ziet, de ‘gewone’ portemonnee (Bifold) en de reisvariant. Hiervan is de Travel absoluut de meest uitgebreide en interessantste. In die laatste variant kun je namelijk alles van boarding pass tot paspoort in kwijt. Daarnaast heeft die gewoonweg de meeste en beste techniek die er is. Alledrie de varianten komen met waterproof leer en RFID blokkades. Dat betekent eigenlijk gewoon dat je pasjes niet meer ongewenst gescand kunnen worden. Ook moet een ingebouwd modem ervoor zorgen dat je altijd toegang tot internet hebt. Volterman beweert dat de prijzen voor het gebruik van internet drie keer zo goedkoop moeten worden dan reguliere kosten. Of ze dat weten waar te maken is nog maar afwachten.

De portemonnee die je nooit meer vergeet

Nu hoor ik je denken, waarom heb ik deze portemonnee nodig? De eerste reden voor een Volterman smart wallet begint bij tracking. Het verschil met andere smart wallets zit in het feit dat de beurs via GPS gevonden kan worden. Wereldwijd je telefoon terugvinden is daardoor mogelijk en dat is awesome. Het wordt pas echt leuk wanneer je via Bluetooth berichtjes krijgt. Dat is waar Volterman de portemonnee pas echt essential maakt. Blijft je beurs liggen, dan zegt je telefoon dat, maar dat geldt andersom dus ook! Hierdoor vergeet je de twee most important things in je leven nooit meer.

Volterman smart walletVolterman doet het anders

Maar waar Volterman het echt anders maakt is met de overige techniek. De Volterman is namelijk de eerste wallet waar een powerbank zit. Het verschilt per model, maar zelfs de kleinste variant heeft 2000mAh. Dat is gewoon genoeg om je telefoon bijna vol te laden. Naast die handige powerbank geeft Volterman ook nog de optie voor een dievencamera. Een ingebouwde camera die foto’s maakt van iedereen die hem openmaakt nadat je hem verloren bent. Mits je dit aangeeft in de begeleidende app natuurlijk. Die bijkomend app heeft sowieso een aantal toffe functies. De app laat je simpel en snel gebruik maken van de WiFi hotspot, memory, het Bluetooth alarm en dat is allemaal met een knop aan te zetten. Ben je de beurs echt kwijt, dan zet je de dievencamera aan. Weet je gelijk wie er in je portemonnee heeft zitten gluren.

Volterman smart walletKomt de Volterman naar Nederland?

De campagne op Indiegogo was voor Volterman een groot succes. Daarom voegen ze nog een functie toe aan de portefeuille. Een 65 GB SD-kaart die gebruikt kan worden om gegevens uit te wisselen met je telefoon. Hierdoor is het een van de meest uitgebreide smart wallets op de markt. De Caseholder komt voor 110 dollar beschikbaar, 150 dollar voor de Bifold versie en 175 dollar voor de Travel wallet. Nu is de belangrijkste vraag, wanneer komt dit prachtige apparaat naar Nederland? In december zouden de eerste versies verstuurd moeten worden naar alle backers. Pas daarna kan er gedroomd worden over een Nederlandse release. Maar als de wallet  uitkomt geven we je een seintje! Het is namelijk dé portemonnee voor elke classy man van de toekomst.

Volterman smart wallet

Total
1
Share