Onder water vliegen met Subwing

Ieder mens wil natuurlijk kunnen vliegen. Het kan nu, voel je zo vrij als een vogel. Of ja, als een vis. Met de Subwing vlieg je namelijk vrij onder water en doe je de vetste tricks.

Onder water Vliegen

Subwing is een onderwatersport dat steeds populairder wordt. Het is Noorwegen bedacht en is een geheel nieuwe manier om de onderwaterwereld te ontdekken. Het werkt eigelijk heel simpel. Je bind het board vast achter een motorboot en varen maar. De Subwing bestaat uit twee vleugels die los van elkaar kunnen draaien. Je houdt je vast aan het grip op de vleugels. Zo kan je onder water heel makkelijk je richting bepalen. Het is daarnaast vrij gemakkelijk om te leren. Het gaat bijna vanzelf. Je kan ook snel weer naar het oppervlak sturen wanneer je naar adem dreigt te happen. Voor de meer ervaren Subwingers is er nog een los handvat aan de achterkant van het board. Zo kan je echt door het water laten sleuren heb je minder invloed op de richting waarin je gaat.

Subwing

Water is ongeveer 800 keer dichter dan lucht. Je hoeft daarom niet perse heel snel te gaan om een vette ervaring te hebben. De ideale snelheid ligt tussen de twee en vier knopen. Dat is tussen de vier en negen kilometer per uur. Deze snelheid is makkelijk te halen voor een wat kleinere boot. Daarnaast is het snel genoeg om vette onder water manoeuvres te kunnen maken. Subwing is trouwens voor iedereen. Zo heb je al een bord vanaf 295 dollar.

Total
0
Share