Gent-up je huis met deze vintage platenspeler van de Lidl

“De dikste Mercedes staat bij de Lidl,” zeggen ze wel eens. Om heel eerlijk te zijn, dan rij ik liever een Opel Corsa – want winkelen bij de Lidl is wat mij betreft hell on earth. Maar we mogen met z’n allen niet ontkennen dat ze toffe producten hebben en deze vintage platenspeler past absoluut in dat rijtje, vinden we.

Silvercrest platenspeler van de Lidl

Het moge duidelijk zijn dat platen verzamelen geen goedkope hobby is en dat je érgens moet beginnen. Wij denken dat deze vintage platenspeler van de Lidl een goed begin is! De pick-up van het merk Silvercrest heb je al voor €50,- in huis en je mag er vanuit gaan dat de kwaliteit van het geluid beter is dan die laptopboxjes van jou!

Naast het afspelen van je favoriete platen kun je ook je smartphone koppelen aan het apparaat via een AUX ingang. Speakers aansluiten kán, maar hoeft niet, want de platenspeler heeft ze al ingebouwd. Én daarnaast kan je via de USB ingang je oude platen digitaliseren. Niet verkeerd toch? Voor vijf tientjes.

De  Silvercrest platenspeler is vanaf vandaag te koop bij de supermarktketen en zal na verwachting hard gaan. Hij is daarnaast ook online te bestellen!

Total
0
Share