Deze TV kan je oprollen als een poster

De techniek blijft ons verbazen. De toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit. De wereld van televisies doet daar zeker in mee. Zo komt LG met een nieuwe LG OLED TV  die zo dun is als je pinpas en bijna helderder dan het echte leven. All right, all right…

LG OLED TV

Het lijkt net een bewegende poster die je aan je muur hebt hangen. De website van WiFi Alliance was de eerste die de uitgelekte documenten uitbracht. Hierop staan alle nieuwe televisies van Life’s Good mét modelnummer. Het lijkt erop dat het Koreaans bedrijf het ‘posterscherm’ volgend jaar op de markt gaat brengen. Echter laat de directeur van LG, Tim Alessi, op de website van Flatpanelshd weten: “We are not going to comment on 2017 product plans right now.”

Het nieuwste model in de lijst blijkt de W7 te zijn die in 65″ zal komen en in 77″. Mooie grote schermpjes waarvan men verwacht dat dit het nieuwe paradepaardje wordt van LG. Wat we in ieder geval wel met zekerheid kunnen vertellen is dat de televisie door een magneet aan je muur wordt bevestigd. We zullen moeten wachten tot eind januari, dan weten we pas wat hiervan de waarheid is. De Koreanen beloven ons ieder geval een nieuwe LG OLED TV met exclusieve hardware die alleen LG kan produceren.

LG OLED TV 2

 

Total
0
Share