Deze inflatable lounge-stoel neem je zo overal mee naartoe

Als je een dag naar het strand gaat kan je twee dingen doen. Heel krom op je handdoekje gaan liggen in het zand of een bedje bij één van de strandtenten bemachtigen, al betaal je daar vaak geld voor. Nou maken die paar euro natuurlijk niet zoveel uit, maar nog fijner zou het zijn als je zelf altijd een lounge-stoel bij je hebt. Ook voor impulsieve park-barbecues of bij een bedjestekort naast het zwembad van je schoonouders.

Wij waren blijkbaar niet de enige met deze gedachte, want TRONO heeft een product ontworpen die je gemakkelijk in je tas stopt en waarin je overal kan chillen. Nice!

trono2

TRONO: loungen waar je maar wilt

De TRONO is een opblaasbare lounge-stoel die onhandige kampeer- en tuinstoeltjes overbodig maakt. En dan bedoelen we opblaasbaar als in de zin van: twee rondjes draaien om je as, wat lucht inlaten en Bob’s your uncle!

De loungestoel van TRONO is namelijk een grote zak die je vult door ‘m in de lucht te houden en als het ware de lucht om je heen te vangen. Vervolgens knoop je ‘m dicht en voilà, je stoel staat. Waait het hard, dan kan je ‘m nog vastmaken met haringen. En voor extra comfort rits je er een zachte beschermhoes op. Geniaal gewoon.

‘Opblaasbare’ troon

Super easy dus! Wij hebben ‘m zelf al even getest en wij zijn fan. Met dit ding kan je de hele zomer chillen waar je maar wilt. Op het strand, maar ook gewoon lekker in je achtertuin. En dankzij het lichte gewicht (800 gram) en compacte formaat kan je ‘m overal mee naartoe nemen. Ideaal! De TRONO is verkrijgbaar in 5 kleuren en bestel je voor €79,- hier.

trono

trono1

https://www.youtube.com/watch?v=3enltj3VAvA

Total
0
Share