The North Face Rolling Thunder koffer-collectie

CREDITS: The North Face

In een tijdperk waar outdoormerken al lang niet meer voor Annie en Joop zijn maar juist them kids ze omarmt hebben en het ineens ultra hip is, viert The North Face hoogtij. Maar voor iedereen die niet wekelijks met z’n wandelschoenen in de modder staat voor een hike: The North Face heeft meer dan alleen hippe shirtjes. En toen we de Rolling Thunder koffer-collectie voorbij zagen komen waren we direct verkocht.

The North Face Rolling Thunder

De enige big-ass tas die je nodig hebt

Als je langere tijd op reis gaat dan is er altijd één probleem: bagage. Het ligt natuurlijk een beetje aan het doeleinde van je vakantie, maar over het algemeen: hoe langer je gaat, hoe meer spullen je nodig hebt. Een stevige, grote tas is dus van groot belang. En als hij er dan ook nog eens kneitertje-leip uitziet, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Ideaal voor de wintersport of als je gaat backpacken, maar je ziet dat hele dragen van je spullen niet echt zitten. I get you!

Het kan altijd groter

Binnen de Rolling Thunder koffer-collectie heeft The North Face de keuze uit groot, groter en grootst. Ofwel 22″, 30″ of een verbazingwekkende 36″ koffer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en van de kwaliteit die je van het merk gewend bent: zeer sterk. Je hebt dan ook een hele flinke bagageboy nodig op het vliegveld om dit ding enigszins te beschadigen.

[powerkit_alert]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The North Face.[/powerkit_alert]

 

LEES OOK