De jas die jou en je hamburger warm houdt

Net terug van de kroeg waar elke vrijdagmiddag een borrel wordt gehouden vanuit je werk? Met een paar collega’s ben je iets te lang blijven hangen waardoor je nu ‘s nachts over straat banjert, op zoek naar eten. Je ziet een trekmuur staan en trekt daar een hamburger uit. Maar het is koud buiten. Tegen het vriespunt aan. Als je de hamburger onderweg etend meeneemt, vriezen je handen eraf. Hier moet toch een betere oplossing voor zijn?

De jas die jou én je eten warm houdt

Die oplossing is er. Drie Nederlandse vrienden, Henk, Joost en Chris, kennen dit probleem. Zij zijn alle drie werkzaam in totaal verschillende branches: een tandarts, een salesmanager en een programmeur. Tijdens hun studententijd kwamen ze telkens weer hetzelfde probleem tegen als zij uitgingen. Dit probleem deed zich voor na het stappen. Er moest nog een koude, barre toch naar huis worden afgelegd terwijl ze eigenlijk nog zin hadden in zo’n zoetsappige hamburger. Hier moest iets op verzonnen worden, dachten ze.

Het is begonnen als grap in de achtertuin waarna het nu compleet uit de hand is gelopen. Zij vonden het noodzakelijk dat hamburgers warm gehouden moesten worden, zodat er bij thuiskomst een heuse feestmaaltijd op tafel gezet kon worden.

The Burger Jacket®

Daarom hebben zij The Burger Jacket® neergezet. Zonder enig verstand van de mode-industrie, maar vooral met behulp van Google, vrienden en maanden van hard werk is het gelukt om een hoogwaardig product neer te zetten. Deze hamburgerjas is een revolutionaire, met dons gevoerde winterjas waarin je in stijl hamburgers warm kan houden. The Burger Jacket® is voorzien van een isolerende, vetafstotende stof wat zorgt voor een perfecte opslagplaats voor je favoriete hamburger of andere, warme snack.

Je eten blijft dus warm. Maar daar blijft het niet bij: door de warme hamburgers blijf ook jij lekker warm totdat je aan dit feestmaal kan beginnen.

Verder bevat deze parka nog een burger oneliner op de achterkant van de jas en een handige manier om je oordoppen vast te zetten, zonder enige gedoe met luisteren. Bovendien is de hamburger-jas winter- en waterproof.

De parka is in drie kleuren beschikbaar; rood, groen en zwart.

 

Bron: https://theburgerjacket.com/#

Total
7
Share