De comeback van de iconische Technics SL-1200!

In 2010 rolde de laatste Technics SL-1200 van de band en besloot het bedrijf de productie stop te zetten. Dit omdat er die tijd te weinig animo was. Maar op de CES in Las Vegas, liet het bedrijf weten dat er dit jaar een zevende editie van de bekende platenspeler zal komen. Na zes jaar komen de iconische Technics weer tot leven en besluiten ze de SL-1200 opnieuw te gaan produceren!

Technics SL-1200

Naast het toffe feit dat het apparaat weer terug op de markt komt, is het dit jaar ook nog eens de vijftigste verjaardag van het merk. Dat betekend dat ze ook een limited edition zullen gaan produceren!
De Technics platenspelers zijn de beste van het beste als het gaat om stijl, kwaliteit en functies. Geen wonder dat de draaitafels zo populair waren onder de DJ’s. De nieuwe editie zal de naam ‘SL-1200G’ krijgen. En de limited edition krijgt de naam ‘SL-1200GAE’. De nieuwe edities zullen veel op de eerdere uitgebrachte draaitafels lijken. Wel zal er een compleet nieuwe aandrijfmotor in de platenspeler zitten. Volgens het Japanse bedrijf lijkt deze draaimotor veel op de motor uit de SL-1200MKII, een van de populairste draaitafels ooit gemaakt. Verder is er nog niet veel bekend over de nieuwe edities.

Van de limited edition zullen slecht 1200 exemplaren op de markt komen. Deze zullen rond het einde van de zomer uitgebracht worden. De SL-1200G zal later in het jaar volgen. Over de prijskaartjes is nog niks over bekend.

Total
0
Share