Summer Speakers: HEOS 1 + Go Pack

Zoals we in het eerste artikel van deze serie al aangaven is het voor fabrikanten van wireless speakers een hele uitdaging om dezelfde geluidskwaliteit te creëren als in voor speakers die voor in huis bedoeld zijn en een vaste plek hebben. Ze moeten draagbaar, handzaam en het liefst zo klein mogelijk zijn, met zo veel mogelijk functies. En daarnaast kunnen ze buiten geen gebruik maken van muren die het geluid weerkaatsen.

HEOS 1 + Go Pack

HEOS by Denon komt uit de wereld van in-house speakers, maar nemen een stapje uit de deur met hun Go Pack, waar de HEOS 1 mee uitgebreid kan worden. Hiermee heb je in één klap een draadloze speaker met een zéér goed geluid!

De Go Pack bevat een Lithium-ion batterij, waarmee je de HEOS 1 zes uur lang van stroom voorziet.

Heos 1 Go Pack4

Looks

We zijn groot fan van de looks van HEOS by Denon, dat mag duidelijk zijn. De speakers hebben een strak design en staan bij ieder interieur. Dat maakt de HEOS 1 ook wel een bijzondere wireless speaker, omdat het de luxe uitstraalt die de meeste vergelijkbare boxjes missen.

Sound

Ook het geluid van HEOS by Denon is wat je er van zou verwachten; kraakhelder en met een lekkere, diepe bass. Wat je met deze draagbare versie van de HEOS 1 wel mist, is dat het niet 360° geluid levert. Dit is natuurlijk omdat het voornamelijk ontworpen is voor binnenshuis gebruik.

Heos 1 Go Pack2

Usability

Qua gebruik heb je met de HEOS 1 heel wat andere mogelijkheden dan met de voorgaande ‘Summer Speakers’. Zo geeft de Go Pack een mogelijkheid om tegelijkertijd je smartphone op te laden tijdens het streamen van muziek. Ook houdt de HEOS 1 de mogelijkheid om te groeperen met de andere speakers in je huis, waaronder bijvoorbeeld de soundbar en subwoofer. Zo geeft het ook de mogelijkheid om televisie te kijken en de Go Pack als je wireless speaker te gebruiken!

Dit is mogelijk omdat de HEOS 1 zowel Bluetooth als WiFi ondersteund. Hierdoor heeft deze draagbare speaker ook Spotify Connect, wat gewoon een heel heerlijk systeem blijft!

Doordat de Go Pack geleverd wordt met een siliconen afdichting is het beschermt tegen opspattend water. In tegenstelling tot de UE BOOM en de JBL Pulse 3, zou ik ‘m niet in het zwembad laten vallen.

[ezcol_1half]PLUSPUNTEN

– Voor zowel binnen- als buitenshuis goed in gebruik
– Goed geluid
– High-end design
– Te pairen met alle andere HEOS by Denon apparaten
– Ondersteund WiFi, Bluetooth, USB én AUX
– Spotify Connect

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]MINPUNTEN

– Geen 360° sound
– Enige bediening op de speaker is het volume
– Batterij gaat maar 6 uur mee
– Prijs
[/ezcol_1half_end]

De HEOS 1 en de Go Pack zijn verkrijgbaar vanaf  respectievelijk €249,95 en €89,95.

Heos 1 Go Pack3

Total
0
Share