Stijlvolle universele remote voor al je apparaten!

Opstaan omdat je net vergeten bent die ene lamp uit te doen. En de airco ook al. Zwaar leven… Gelukkig voelt Sony ons aan. Zij ontwierpen een universele afstandsbediening met een uniek design, voor werkelijk bijna alle apparaten in je huis. Een design wat bijna doet denken dat Apple ook zijn aandeel (of aandelen) in de afstandsbediening heeft.

Sony Remote

De afstandsbediening kan gemakkelijk een verbinding leggen met elk apparaat dat infrarood of Bluetooth gebruikt. Apple TV, audiosysteem, airconditioning, smart lights, Sony’s universele afstandsbediening runs it all. Verder beschikt dit stijlvolle object over elektronisch papier(!) inclusief een beschermlaagje voor vieze, vettige vingerafdrukken.

Goed, reëel gezien kan je iPhone ook de meeste van deze trucjes. Voordeel is alleen dat je deze afstandsbediening niet eerst hoeft te ontgrendelen en een zoektocht tussen een doolhof van andere applicaties niet meer nodig is. Heeft wel wat. Verder is het stijlvolle design gewoon veel toffer dan zo’n vierkant webicoontje, geef toe.

Japan staat helaas weer net een stukje voor ons in de rij. Voor 250 dollar is deze hier na de lancering als eerste verkrijgbaar, voor dat ‘ie de grens overkomt.

 

Total
0
Share