Een draadloze speaker met het vermogen voor een volwaardig festival!?

Portable speakers, we hebben er allemaal wel ervaring mee. Vaak zie je dat ze maar een beperkt volume aankunnen en/of dat de batterij vrij snel leeg is. Drie Deense gasten waren hier helemaal klaar mee. Zo kwamen ze op het idee voor de Soundboks, de eerste serieuze draagbare speaker met de power voor een heus mini-festival!

SOUNDBOKS23

Soundboks: 119 decibel

De Soundboks levert maar liefst 119db, dat is harder dan de muziek op een gemiddeld festival! Zelfs met dit hoge volume houdt de batterij het zo’n 16 uur vol. Maar op een normaal volume gaat hij zeker 30 uur mee. Is hij op, dan laad hij weer op binnen drie uur. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.

Daarnaast is de Soundboks onverwoestbaar. Nou ja, ik weet zeker dat als we er met een Range Rover overheen rijden, dat hij niet veel meer doet. Maar goed, de behuizing is van duurzaam multiplex en hoogwaardig aluminium. Dit zorgt er voor dat de box is bestand tegen water, zand, sneeuw, schokken en zowel zeer hoge als lage temperaturen.

SOUNDBOKS25

De afmetingen van Soundboks zijn 66 x 43 x 32 cm. Muziek afspelen kan via Bluetooth, tot op 20 meter afstand. De speaker heeft daarnaast ook een AUX input.

€100.000 binnen drie uur!

Dat de Soundboks een schot in de roos is bleek wel toen het kickstarterproject binnen drie uur de gewenste 100.000 euro opleverde. Binnen korte tijd bestelde zo veel mensen de speaker, dat direct uitverkocht waren. Maar niet getreurd, momenteel zijn ze weer beschikbaar op de site. De prijs begint bij 599 euro.

Total
0
Share