Sony Compact Soundbars

Aan de ene kant zijn soundbars super chill, ze zien er vaak strak uit en kunnen het geluid van meerdere meerdere boxen met Dolby Surround kunnen nabootsen. Maar een nadeel is vaak dat ze lastig te plaatsen zijn. In de reclames staat er vaak een leeg kastje onder de televisie, waar de soundbar op staat. Super mooi natuurlijk, maar ziet jouw het er onder jouw TV zo netjes uit? En zo ja, heb jij dan ook nog eens de plek voor zo’n lange soundbar én een subwoofer? Ja, good for you. Nee? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn!

Sony soundbars

HT-MT500

Dit is de ‘grootste’ en meest geavanceerde soundbar van de twee versies die kort geleden op de markt zijn gebracht door Sony. Wat je van de HT-MT500 kan verwachten is een compacte soundbar + subwoofer met een zeer goed geluid. Het brengt je TV-ervaring tot leven, maar is bijvoorbeeld ook in staat om op hoge kwaliteit muziek af te spelen. De Soundbar heeft een geïntegreerd LED schermpje wat mooi weggewerkt is achter de ‘grill’. Daarnaast heeft hij Spotify Connect en zit er een Chromecast ingebouwd, waardoor je vrijwel elke televisie ‘smart’ maakt.

HT-MT300

Dit is het kleine broertje van de 500, maar scheelt qua grote niet eens zo veel. Qua prijs wel, hij is namelijk de helft goedkoper. Hierdoor is er wel ingeleverd op functies en een klein beetje op geluidskwaliteit. Zo heeft deze versie geen WiFi-ondersteuning en mist daarom functies als Spotify Connect en de Chromecast. Desalniettemin heb je met de HT-MT300 een prachtig ontworpen soundbar mét Bluetooth en een geluid waar geen een TV aan kan tippen.

Het voordeel van beide versies is het formaat; de soundbar past op vrijwel élk televisiekastje en de subwoofer ernaast of onder de bank. Doordat de subwoofer boxen heeft die in meerdere richtingen wijzen, is hij op verschillende manieren te plaatsen.

Sony maakt hiermee het aanschaffen van een soundbar een stuk toegankelijker, waardoor je ook met minder ruimte (en/of geld) kunt genieten van een mooie sound(bar)!

Total
1
Share