Sonos One: smart speaker voor Music Lovers

Sonos presenteert de One, een compleet nieuwe smart speaker met ondersteuning van meerdere spraakdiensten. Hiermee kan muziek, luisterboeken, podcasts en andere audiocontent via meer dan 80 verschillende streamingservices afgespeeld worden via stemgebruik.

Sonos One: kraakhelder

De Sonos One is onderdeel van het Sonos Home Sound System, dat naadloos is geïntegreerd met andere Sonos speakers. Een systeem waar we best over durven zeggen dat we er groot fan van zijn. Niet alleen omdat de app heel intuïtief werkt, maar ook omdat het geluid zeer diep en kraakhelder klinkt!

De speaker is aangedreven door twee D-klasse digitale versterkers, één tweeter en één mid-woofer. Daarnaast kunnen eigenaren van Sonos-apparatuur Trueplay gebruiken om een Sonos One snel en eenvoudig te tunen en geweldig te laten klinken, waar je de speaker ook neerzet.

Sonos, het Home Sound System

Met de systemen van Sonos richt je je hele huis muzikaal in en bepaal je precies waar je welk geluid hoort en óf je er überhaupt geluid wil horen. Creëer een stereo beleving door meerdere Sonos One’s draadloos aan elkaar te koppelen of besluit in de keuken te luisteren naar Spotify, in de badkamer een podcast en in de woonkamer een film. Of koppel de Sonos One aan een Playbase of Playbar van je home-cinema voor surround-sound. Zo is je gehele huis is op hifi-gebied compleet smart!

De Sonos One bevat een reeks van zes microfoons en een aanpasbaar algoritme voor ruisonderdrukking om te focussen op de juiste persoon en ervoor te zorgen dat de spraakdienst alles duidelijk verstaat. Handig voor Alexa en de Google Assistant, hoef je zelf de knoppen niet te bedienen.

Met zijn rijke geluid en weldoordacht design dat nauwelijks opvalt in je interieur, gaat de Sonos One voor een prijsje van 229 euro de deur uit! De speaker is verkrijgbaar in geheel matwitte of matzwarte uitvoering.

Total
1
Share