De nieuwe Sonos Move 2 op eenzame toonhoogte

CREDITS: Sonos

Het is al een aantal keer voorgekomen dat onze Sonos nét iets te hard stond en de buurman aan de stoep stond. Niet om mee te feesten, maar om te vertellen dat het geluid omlaag moet.

Sorry buur, het geluid is gewoon té lekker. En maak je borst maar nat, want met de Sonos Move 2 gaat het geluidsniveau al helemaal niet meer omlaag.

Sonos Move 2 is de nieuwe draagbare huisspeaker

De nieuwe draagbare huisspeaker van Sonos is namelijk een stuk groter én zwaarder dan de meeste Bluetooth-speakers. Dat betekent niet alleen dat het geluid luid genoeg is voor een feestje, maar ook dat er een flinke accu in de speaker zit waarmee je rustig 24 uur muziek pompt. Bovendien bevat de Move 2 veel meer audiotechnologie dan vrijwel elke andere Bluetooth-speaker. Het nieuwe model introduceert namelijk dubbele tweeters, een perfect afgestelde woofer die een diepe bas brengt en een akoestisch herontwerp.

Functionaliteit en kracht in de Sonos Move 2

Wanneer je twee paar nieuwe ‘Moves’ tot je beschikking hebt, creëer je middels de functionele Bluetooth- en Wifi-connectiviteit een stereosetup waar het gemiddelde muziekevenement nog jaloers op is. Zeker wanneer je bedenkt dat de Move 2 met een IP56-certificering voor water- en vuilbestendigheid heeft en wordt ondersteund middels een robuust, schokbestendig frame. Hoe gek je het ook maakt: deze speaker kan echt elke gelegenheid aan.

Specificaties van de nieuwe huisspeaker

De Move 2 heeft daarnaast nog een paar extraatjes die het gebruik alleen maar stimuleren. Zo geeft de speaker je middels de usb-c poort zelfs de mogelijkheid om je mobiel op te laden. Een powerbank en speaker ineen dus. Wanneer je de speaker in standby-modus zet, verbruikt de Move 2 circa 40% minder energie waardoor de levensduur verlengd wordt. Wij hebben de gastenlijst voor het eerste huisfeestje met de Move 2 al opgesteld. Check hier nog even de heerlijke foto’s van de nieuwe speaker van Sonos.

Source: