Met deze koffietafel hoef je de bank nooit meer te verlaten!

Je kent het wel. Zit je net lekker met je voetjes omhoog op de bank, staat je koude biertje nog in de keuken. Moet je weer he-le-maal terug. Of ben je een beetje door Facebook aan het scrollen, valt ineens je mobiel uit. Batterij leeg. Moet je wéér opstaan. Als antwoord op al deze ongemakken heeft StoreBound de ultieme salontafel ontworpen; de Sobro. Deze smart tafel is zo ontworpen dat je (bijna) nooit meer van de bank af moet tijdens een luie avond serie kijken of gamen. Ideaal!

De Sobro Cooler

De Sobro is niet zomaar een salontafel. In dit high-tech meubel zit een ruim koelvak, waardoor je altijd een koud biertje bij de hand hebt. Daarnaast kan je ‘m ook als speaker inzetten, dankzij de Bluetooth-speakers die aan de zijkanten van de tafel zitten. “En dat is nog niet alles.” De Sobro bevat ook nog led-lampen, usb-poorten, stopcontacten en twee lades in waar je spullen in op kan bergen. De perfecte plek voor je afstandsbediening of je consoles. Dankzij dit meubelstuk kan je dus zonder enige vorm van inspanning de hele avond op de bank hangen.

De salontafel heeft een strak design en zal verkrijgbaar zijn in drie kleuren. Je kan kiezen uit zwart, wit of hout. De bovenkant van de tafel is bij alledrie de kleuren zwart. Deze glasplaat dient namelijk als touchscreen. Hiermee kan je de Bluetooth-speakers, het licht en de temperatuur van je biertjes bedienen.

Wat nou sportschool? De enige reden dat jij nog van de bank komt is de pizzabezorger of voor een plasje.

Crowdfunding

Nu wil je natuurlijk weten waar je deze bijzondere tafel aan kan schaffen. Helaas moeten we je nog even teleurstellen; de Sobro is een crowdfunding-actie en dus nog niet op de markt. Maar gezien het bedrag dat ze tot nu hebben opgehaald gaat hij er zeker wel komen. Meer informatie over de Sobro en hoe je het project kan backen vind je hier.

Total
10
Share