Hier zat je op te wachten: Smart Ski Goggles

Als je van piste’s houdt, dan is je skibril je heilig. Hij past naadloos bij jouw outfit en beschermd je tegen alle elementen van de natuur. Maar wat als ik je zeg dat de ski goggles van de toekomst je nog veel meer gaan bieden? Zoals bijvoorbeeld informatie over je locatie, je snelheid, het weer en je hartslag. En wat nou als ik je vertel dat de toekomst nu is?

Ik weet het. Je roept hiep hoi steekt je handjes in de lucht. Want dit is feest…

maxresdefault-3

RideOn Ski Goggles met Augmented Reality

Stel: je gaat met, pak ‘m beet, 80 km/h van de piste af. Het is vrij rustig, dus je hebt tijd om lekker om je heen te kijken. Maar je wilt weten hoe snel je nou eigenlijk precies gaat. Ah chill, het staat gewoon in je bril. Naast je hartslag, op welke piste je zit en hoe stijl de piste is. Ondertussen film je de hele boel vanuit een first person view in HD kwaliteit en je ouders genieten thuis op de bank mee via Facebook Live. Dat is toch een wereld waarin je wilt leven of niet? Ik wel in ieder geval.

Ondertussen zie je bij de mensen in de buurt wie het zijn en wat ze te vertellen hebben. Of misschien wil jij ze wel vertellen dat je even een andere route pakt. Daar aangekomen ga je de piste af op een heel ander niveau. De bril maakt virtuele ‘checkpoints’ op de piste en jij moet er doorheen. Heel nice!

De mannen van RideOn hebben een mooie visie en beloven dat dit apparaatje je ski-ervaring zeker gaat veranderen. We zijn benieuwd!

rideon4

Total
1
Share