Skullcandy komt met high-end active noise canceling koptelefoon: Venue

CREDITS: Skullcandy

De meeste koptelefoons zijn tegenwoordig voorzien van noise canceling. Iets waar we eigenlijk ook niet meer zonder kunnen. Daarbij zijn de technieken inmiddels zo verbeterd dat er zelfs headphones met deze functionaliteiten met een lief prijsje op de markt zijn. Zelf waren we meteen fan van de nieuwe hoofdtelefoon van Skullcandy, genaamd Venue. Een kwalitatief goede noise canceling headphone met een fraai design.

Skullcandy

Deze nieuwste koptelefoon van Skullcandy heeft vrijwel alle nieuwste snufjes in huis. Van een flinke batterij met 24 leefuren tot een Bluetooth-verbinding met bereik van dertig meter. Het merk werkt samen met verschillende experts uit bijvoorbeeld de muziek en sport industrie om een geweldige audio-ervaring neer te zetten. En dat is ze aardig gelukt. De Venue heeft een minimalistisch design, goed geluid en handige functies.

Skullcandy Venue Functies

Gemaakt voor en door muziek liefhebbers. De Venue heeft een actieve ruisonderdrukking, dat al het ongewenste ruis weg filtert. Hij zit daarbij lekker op je hoofd door het lichtgewicht en de gewatteerde oorkussentjes. De koptelefoon zou geen high-end koptelefoon zijn als deze niet aan de nodige snufjes voldoet. Denk aan een Tile-technology, dat ervoor zorgt dat de locatie van de Venue eenvoudig is op te sporen. Ideaal voor als jij die guy bent die altijd alles kwijt raakt. Ook heeft de koptelefoon de handige monitor mode, waarmee je makkelijk gesprekken kan voeren en een activate assistant functie, zodat je Siri en Google Assistant ook gemakkelijk kan bedienen.

Qua design heeft Skullcandy ons echt verrast. Een clean uiterlijk, zoals je dat zou verwachten van een koptelefoon in het hogere segment. Ook het draagcomfort past helemaal bij een hoofdtelefoon uit deze prijsklasse.

En dan misschien wel het belangrijkste: de kwaliteit van het geluid. Ook hier zijn we aardig over te spreken! Het is niet te vergelijken met een koptelefoon van €400+, maar dat hoeft ook niet. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, dus een absolute aanrader.

Conclusie

Wij zijn fan. De Venue Headphone ziet er goed uit en levert ook nog eens kwaliteit die je verwacht anno 2018. En ook leuk: voor 179,99 euro heb jij er ook een op je hoofd staan. Dat is niet verkeerd!

 

Total
0
Share