Showreel 2017

Wij verkondigen de lifestyle van de Manifiër, de moderne man met een optimistische stijlvolle levensstijl. Dit onder het allesomvattende motto: Play Hard!

Manify is een ‘online lifestyle magazine’ en een gevestigde naam die er al bij was toen deze termen nog écht wat betekenden. We zijn een merk dat jou wil inspireren, maar ook geïnspireerd is op jou. Lifestyle met in de basis travel en flinke scheut fashion. Dit gemixt met een events, rides, gear en natuurlijk een bescheiden vleugje ladies, maakt de ideale blend voor de moderne Nederlandse man. 

We proberen niet goedkoop te scoren met oppervlakkige artikelen en content die je overal al tegen komt. We maken graag zo veel mogelijk unieke content en hanteren hoge standaarden. Op Manify daarom ook geen clickbaits. We zijn een classy platform, maar we blijven graag toegankelijk. We doen ons niet beter voor dan dat we zijn, misschien ook wel omdat we de beste zijn. En die bescheidenheid siert ons. Punt-komma, haakje sluiten.

We zijn erg betrokken bij onze volgers en hebben daarom ook een zeer waardevolle achterban. Zowel op onze website als via alle sociale kanalen.

‘Goed werk heeft tijd nodig’, is eigenlijk ook maar een verkapte versie van ‘Alles op z’n tijd’, maar dat ter zijde.

Manify geeft richting, zonder je te sturen. We zijn stijlvol, maar nooit vol van stijl. Een man mag weer gezien worden met een magazine in zijn hand. Alleen dit keer op een schermpje, want van papier is alleen de krant.

Total
0
Share