RZR Scheermes met ‘Life Time Warranty’

We hebben inmiddels officieel al wat van de lente mogen proeven met dat heerlijke weer. Veel mensen hebben de zomer al in de bol en dus is het tijd om die gezichtsbeharing er voor eens en altijd af te halen. Niet alleen omdat het over en uit is met de baardentrend in 2016, maar ook omdat dikke baarden voor lelijke mensen zijn. Nee, deze zomer volstaat juist een glad geschoren kaak of natuurlijk de 5 o’clock shadow. En hoe kun je dat nou beter bereiken dan te starten met een clean shave in de ochtend? De Nederlandse mannen van RZR hebben een scheermes ontwikkeld met een life time warranty, want naar eigen zeggen gaat de RZR zo lang mee!

Één stuk titanium

Tegenwoordig zijn er veel scheermessen gebaseerd op de ouderwetse safety razor. Echter zijn deze voorzien van moderne technieken als een flexball of andere bewegende onderdelen. Het speciale design van RZR maakt deze onderdelen overbodig. RZR is beperkt tot de essentiële onderdelen van een scheermes, waardoor zowel de productie als het gebruik erg duurzaam is. Daarnaast is de houder van het mes gemaakt van titanium. Hierdoor voelt RZR wat zwaarder aan, maar dit komt het scheercomfort wel ten goede. De scheerbladen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit metaallegering, waardoor chemische strips op het mesje overbodig zijn.

Life time warranty

De Nederlandse ondernemers van RZR zijn gevestigd in Eindhoven, dat al bekend staat als the Capital of Dutch Design. De afgelopen drie jaar hebben ze verschillende soorten materiaal in verschillende omstandigheden getest om uiteindelijk een zo sterk en duurzaam mogelijk scheermes te ontwikkelen. Na verschillende prototype fases en gebruikerstesten zijn ze er van overtuigd dat dit scheermes zo duurzaam is, dat je bij aankoop een life time warranty krijgt. Als RZR breekt of er is iets mis, krijg je direct een nieuwe. Op dit moment loopt de financiering via Kickstarter. Op dit moment hebben ze het doel nog niet behaald, dus kijk er zeker even naar als je geïnteresseerd bent! RZR heb je al vanaf €81,- en dat is zeker een koopje wanneer je altijd glad scheert.

Total
1
Share