Lidl komt met betaalbare, luxueuze opblaasjacuzzi

De Nederlandse temperaturen in maart zijn eigenlijk nooit voorspelbaar. Maar wat kijken we uit naar de zomer! En nu al helemaal nu we erachter zijn gekomen dat de goedkoopste supermarkt van Nederland aankomt met zijn eigen, luxueuze, maar zeer betaalbare jacuzzi.

Lidl komt met eigen luxe jacuzzi

Vorig jaar gingen de Lidl en Aldi al aardig lekker door allerlei bijzondere opblaasbare dingen te verkopen in de zomer, maar nog nooit kwamen ze met een echt luxe versie van de opblaasbare jacuzzi.

Lekker bubbelen met 1, 2 of 3 vrienden/vriendinnen tijdens de hete zomeravonden, een biertje in de rechterhand waarbij op de achtergrond wat chille muziek afspeelt. Of met je vriendin heerlijk ontspannen in het bubbelende water mag natuurlijk ook. Wat je reden ook is, Lidl komt nu met een jacuzzi aanzetten die je voor maar €289,- kan ophalen.

De Lidl jacuzzi is zowel binnen als buiten te gebruiken waardoor je, als je natuurlijk genoeg plek hebt in de woonkamer, gewoon 365 dagen per jaar kan ontspannen in het hete water. Je kan jezelf letterlijk onderdompelen in luxe!

Wanneer het thuisfront toch nog twijfelt over het nemen van zo’n bubbelend bad, kan je ook gewoon het aantal voordelen opnoemen van een jacuzzi. Het vermindert namelijk stress, het ontspant de spieren na een heftige training sporten waardoor spierpijn voorkomen wordt en het verbeterd ook nog eens de bloedcirculatie.

De luxe Lidl jacuzzi is vanaf 29 maart beschikbaar in de winkel maar als je er nog eerder bij wilt zijn, kan je zo’n mooi badje al vanaf 22 maart op de site bestellen. Er wordt wel vermeld dat je snel moet zijn want de bestellingen zullen hard gaan. Wij zitten in ieder geval 22 maart al voor onze laptop. Zo’n jacuzzi op kantoor is echt geen overbodige luxe.

Bestel ‘m hier.

 

Total
17
Share