OnePlus lanceert gloednieuwe Nord 2 en Nord CE

CREDITS: OnePlus

OnePlus blijft enorm aan de weg timmeren met hun krachtige smartphones, voor een scherpe prijs. Hun laatste doel: een alternatief vinden voor mensen die een middenklasse segment telefoon wensen, maar met de specs van een flagship model.

Introducing: de OnePlus Nord 2. De krachtigste smartphone die je kan krijgen als je niet de hoofdprijs wilt betalen.

OnePlus Nord 2 5G

Onder het mom van ‘Never Settle’ was OnePlus gefixeerd op het doorontwikkelen van de Nord. Het resultaat mag er wat ons betreft absoluut wezen. Twee superkrachtige smartphones met een minder heftig prijskaartje.

We beginnen met de OnePlus Nord 2.

Deze zelfbenoemde flagship killer heeft een aantal specs waar iedereen wel enthousiast van moet worden.

Nord 2, OnePlus lanceert gloednieuwe Nord 2 en Nord CE

Briljante camera’s

Zoals elke smartphone, nowadays, beschikt de OnePlus Nord 2 ook over meerdere camera’s, die allen voor een haarscherp resultaat zorgen. De dagen dat middensegment telefoons nog slechtere foto’s maken dan een Random Reader zijn gelukkig voorbij.

De One Plus Nord 2 beschikt over een 50 MP lens, met een diafragma van f/1.88. Dat wil zeggen: een prachtige scherpte-diepteverhouding, zoals je dat van professionele camera’s gewend bent. Deze lens absorbeert 56% meer licht dan zijn voorganger en is daarom erg goed te gebruiken in low light conditions. Is het écht donker dan ondersteund de software in de Nord 2 en is het zelfs mogelijk om Night Portrait Mode te gebruiken.

Vul dit aan met een 119,7° ultra wide lens en een mono lens, en je hebt voor vrijwel elke situatie de juiste apparatuur op zak. Sterker nog: de verbeterde AI Video Enhancement herkent tot 22 verschillende scenes en verbetert ze vervolgens door middel van live bewerking en afstelling van camera’s.

Ook de camera voor op de nieuwe OnePlus is flink verbeterd. Met 32 MP is dit een lens met de hoogste aantal pixels op een OnePlus front cam ooit. Group Shots 2.0 herkent tot 5 gezichten en perfectioneert de foto op de kleur van de ogen en gaafheid van de huid.

Filmen met de One Plus Nord 2 kan met de front en back cams tegelijkertijd. Voor de échte influencers! Optical Image Stabilization zorgt dat alles er smooth uitziet.

Batterij OnePlus Nord 2

OnePlus is al jaren koning op het gebied van sterke batterijen. Oké het zijn geen Nokia 3310 taferelen, maar de batterij van deze alleskunner gaat serieus lang mee. Ook het opladen van de 4500 mAh Dual Cell batterijen gaat supersnel, door Warp Charge technologie. In 30 minuten is een lege Nord 2 weer op 100%. En wanneer je de telefoon in de nacht oplaad, minimaliseert hij automatisch de tijd waarop de batterij op 100% is opgeladen, om de batterij te besparen.

Nord 2, OnePlus lanceert gloednieuwe Nord 2 en Nord CE

Prestaties

De nieuwe OnePlus Nord 2 draait Android als een trein en door het 90 Hz 6,43-inch Fluid AMOLED Display ziet het er ook nog eens haarscherp uit.  De nieuwe 1200-AI processor heeft 65% snellere CPU-prestaties en 125% betere GPU-prestaties als zijn voorganger. Als je de voorganger niet of deze termen niet kent, zegt je dat natuurlijk vrij weinig. Dus dan moet je maar van ons aannemen dat hij rete-snel is!

Daarnaast ondersteunt de OnePlus Nord 2 natuurlijk 5G.

OnePlus Nord CE

Deze zelfbenoemde ‘Mid-Range Killer’ staat misschien wel in de schaduw van de krachtigere Nord 2, maar is dan ook €100 goedkoper. Dat is een flink verschil op €399 voor de OnePlus Nord CE en €499 voor OnePlus Nord 2 5G.

Qua prestaties scoort de OnePlus Nord CE 5G vanzelfsprekend minder hoge punten dan zijn grote broer, maar bied ondanks dat nog steeds een zeer snelle en vlotte gebruikservaring.

Aanschaffen OnePlus Nord

Enthousiast geworden? We get that. Onze tip: haal de OnePlus Nord CE 5G of de  OnePlus Nord 2 met korting oneplus.com!

Nord 2, OnePlus lanceert gloednieuwe Nord 2 en Nord CE

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met OnePlus.
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…