OnePlus 6T: een smartphone waar je wel de hele dag mee doet!

Wat een titel hé! Het lijkt zo vanzelfsprekend. In het begin van het mobiele tijdperk had je een telefoon waar je de hele week mee kon doen. Toen deed je er ook niet veel meer mee dan af en toe een sms sturen. Of je was sms’jes aan het wissen uit het geheugen van maar liefst tien hele berichten. Af en toe werd je gebeld of je ging een potje Snaken en dat was het wel. Dat is tegenwoordig wel anders. Je smartphone heb je vaker in je hand dan wat dan ook. Toen we de OnePlus 6t testten was dat dan ook een van de grootste pluspunten die we konden vinden: de batterijduur!

 

, OnePlus 6T: een smartphone waar je wel de hele dag mee doet!

 

OnePlus 6T

Nu was dat ook al een van de beste punten die we beschreven bij de OnePlus 6. Wat is er dan precies vernieuwd aan de OnePlus 6T? Naast de nog grotere batterij (3.700 mAh vs 3.300 mAh), het iets grotere scherm, het beter beschermende glas en standaard meer geheugen (128 GB i.p.v. 64GB). En daarnaast heeft de OnePlus 6T een vingerafdrukscanner achter het scherm zitten. Hiervoor moet je wel de 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting opgeven. Maar eerlijk gezegd hebben de meesten van ons toch wel een goede Bluetooth hoofdtelefoon.

Ook draagt het uitblijven van een hoofdtelefoon bij aan de waterdichtheid van de telefoon. Al is de telefoon officieel niet waterdicht, volgens One Plus kunnen ze (gedeeltelijk) tegen water. maar een officieel certificaat zou echter de aanschafprijs opdrijven.

Camera OnePlus 6T

Naast een fantastische accu en oplaadtijd (een halfuur voor ene hele dag gebruik) is de camera van groot belang bij de keuze van een telefoon. Met een 16 en 20 MP camera heeft de OnePlus 6T dezelfde camera als de OnePlus 6. Echter zijn er softwarematig wel een aantal upgrades. Zo is er een speciale nachtmodus (Nightscape) die ook in het donker de mooiste foto’s maakt. Met de Studio Lighting functie maak je portretten precies zoals jij dat wil. Een ware concurrent voor de de gevestigde orde dus!

 

OnePlus 6T kopen

Of je hem in de Limited Edition Thunder Purple neemt, zoals wij, in het zwart of zelfs in een McLaren Carbon variant, in alle gevallen heb je een telefoon van topkwaliteit voor een scherpe prijs. We moesten even wennen aan de grootte, maar je merkt meteen de verbetering in snelheid. Zeker in de gezichtsherkenning bijvoorbeeld. Op de 6T werkt het zo snel, ook in het bijna donker, dat het mijn manier van ontgrendelen is geworden.

Een extra pluspunt: standaard wordt er een hoesje meegeleverd en is de telefoon voorzien van een glazen protectielaag op het scherm. Hoezo doet niet elk telefoonmerk dat?! Dus, ga naar OnePlus.com. zoek een abonnement bij een telefoon en je hebt een hele goede smartphone, voor een top prijs!

, OnePlus 6T: een smartphone waar je wel de hele dag mee doet!

[powerkit_alert]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met OnePlus.[/powerkit_alert]
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…