De Ofyr tilt barbecueen naar een heel nieuw niveau

De zomer laat helaas nog even op zich wachten en daarmee ook het BBQ-seizoen. Ondanks dat we vinden dat je prima in de winter kan barbecueën, gaat er niets boven een zonnetje op je bol en een biertje in je hand tijdens het grillen. Maar je hebt barbecues en je hebt barbecues, maar dit is Ofyr en van een totaal ander kaliber. De Ofyr tilt barbecueën met zijn unieke design naar een heel nieuw level. Deze wil je in je achtertuin hebben staan!

Ofyr1

De Ofyr

De Ofyr is een functioneel kunstwerk. Met zijn strakke design is hij stijlvoller dan een normale barbecue en past hij perfect in iedere omgeving. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand aan de buitenkant die dienst doet als kookplaat. De warmte straalt vanuit het midden naar buiten, waardoor het kookoppervlak meerdere temperaturen heeft. Ideaal als je verschillende dingen wilt bakken! Boven het vuur kan je verschillende platen zetten voor het echte grillwerk.

De barbecue is zo ontworpen dat hij geschikt is voor ieder seizoen. Want echte mannen bbq’en natuurlijk het hele jaar door. Daarnaast is de Ofyr verkrijgbaar met een aantal hele bijzondere accessoires. Zo kan je de vuurschaal uitbreiden met verschillende houten storage hockers, waar je genoeg houtblokken voor een lange avond stoken in kwijt kan.

Ofyr

Ofyr2

Ofyr4

Total
26
Share