Deze portemonnee sorteert geld automatisch

Weet je wat numismatiek is? Dat is de studie of collectie van geld, inclusief munten en briefjes en alles wat daar mee te maken heeft. Zo ook portemonnees. Het bedrijf February 29 heeft naar dat laatste onderzoek gedaan. Zij hebben een portefeuille ontwikkeld die klein- en briefgeld voor je sorteert. Vernoemd naar de studie, heeft de uitvinding de naam ‘Numistar’.

February 29

Het idee is ontstaan uit de onhandigheden met geld. Dit ‘apparaat’ zou er voor moeten zorgen dat, dat dus niet meer voorkomt. February 29 liet zich inspireren door krabbenvallen. Hierin wordt namelijk vriend en vijand van elkaar gescheiden. Als een vis eenmaal in de val zit, kan hij er nog uit. Een krab kan er helaas niet meer uit. Dit hebben de makers proberen na te maken in de portefeuilles. En mét succes. De reeks van Numistar komen in verschillende kleuren en allemaal in kalfsleer. Hoe meer geld February 29 ophaalt op Kickstarter, hoe meer kleuren unlocked zullen worden. Geld moet rollen!

Numistar 3

Numistar en meer

Van de geldbeurzen zijn drie verschillende soorten gemaakt. De eerste is de genoemde Numistar, de ‘normale’ portemonnee. Hierbij kun je al je geld bij elkaar doen. De muntjes worden door Numistar gesorteerd in het bijbehorend vakje. Daarnaast heb je een vakje voor geld uit het buitenland en een vakje voor je eigen eurobiljetten. De portemonnee heeft ruimte voor acht pasjes die ‘hack-vrij’ zijn voor draadloze diefstal.

Dan heb je nog de Globetrotter. Deze werkt hetzelfde als de Numistar, maar dan voor de reiziger. Het grootste verschil is dat deze 14 kaartvakken heeft. Daarnaast heeft het een vak om je smartphone in op te bergen en plek om simkaarten te bewaren.

Tot slot kun je ook nog beschikken over de Paperboy. Dit is een geldbuidel die alleen bedoeld is voor muntjes. De handigheid hierin is dat de buidel de muntjes sorteert op grootte. Keuze genoeg, maar de campagne is helaas nog in volle gang op Kickstarter. Het product zal eind dit jaar in productie worden gesteld.

 

Total
1
Share