Dit is de chillste draagbare bbq voor de zomer!

CREDITS: nomadiQ

We hadden vorig jaar een prachtige zomer en we hopen natuurlijk op weer eentje uit deze categorie. Daarnaast maken we meer dan ooit gebruik van de parken die ons land rijk is. Vooral in de steden, waar kleine balkonnetjes of een mini-dakterrasje al een luxe zijn, trekken mensen massaal het park in om te genieten van het lekkere weer. En eerlijk is eerlijk: het is nog gezelliger ook!

Maar.. het is ook meer hustle. Het is een volksverhuizing om al het eten, bestek, de barbecue, een koelbox, etcetera mee te nemen. En dat op de fiets! Het lukt natuurlijk altijd wel en het is onderdeel van de charme, maar we hebben het vandaag niet over charme. Want we gaan gasbarbecuen!

We gaan je eerlijk zeggen: barbecuen op gas stond bij ons eerst niet in een best daglicht. Zoals we zeiden: weinig charme, niet de geur en smaak van houtskool, te gemakzuchtig, etcetera. Totdat we dit ding ontdekte: de nomadiQ. Als je op een locatie, zoals in het park of op de boot, gaat barbecuen is het ineens een heel stuk chiller om een gemakkelijke gasbarbecue bij te hebben. En wat merk je: je gaat ineens véél vaker!

nomadiQ

De nomadiQ BBQ is lichtgewicht, heeft een prachtig ontwerp en is ontzettend makkelijk in gebruik. Het is een kwestie van openklappen, gasflesje aansluiten en je bent ready to go! Hij is daarnaast heel simpel om schoon te houden en door de z’n formaat en schouderriem handig te vervoeren. Het grill-oppervlak is groot voor een draagbare barbecue, die overigens zeer stevig aanvoelt.

, Dit is de chillste draagbare bbq voor de zomer!

Portable gasbarbecuen

Waarom zijn we ineens zo’n fan dan? Minder spullen hoeven mee te nemen, minder rookontwikkeling, gezondere maaltijden, makkelijker op te bergen, minder rotzooi. Eigenlijk allemaal voordelen voor als je buitenshuis gaat barbecuen en je bent met een niet al te grote groep. De perfecte portable BBQ dus!

Blijf je lekker thuis in de tuin en/of moet je voor twintig mensen barbecuen dan zeggen we: maak er werk van en doe het hoe het hoort. Maar verder is dit veruit onze nieuwe favoriet!

Bestel ‘m op Bol.com of ga langs bij de luxere kookwinkels.

, Dit is de chillste draagbare bbq voor de zomer!

LEES OOK