Dit zijn de beste noise cancelling headphones voor elk budget

CREDITS: Bose QuietComfort 35II 

In een tijd waar AirPods uitgelachen worden en vervolgens niet uit het straatbeeld te denken zijn, is er ook een grote behoefte aan rust. Je ouders zouden zeggen: als je rust wilt, doe je toch juist géén koptelefoon op. Helemaal niet goed voor je, joh, de hele dag geluid om je heen.

Maar het moment dat je een hoofdtelefoon met een goede noise cancelling op zet, dan weet je pas écht wat rust is. Tenminste, voor de stedelingen onder ons. Al kan je natuurlijk ook een ticket boeken naar een van deze bestemmingen. Maar omdat het leven voor de meesten geen fulltime vakantie is, hebben wij uitgezocht wat de beste noise cancelling headphones zijn:

Noise cancelling headphones

1. Sony WH-1000XM2

Wireless: Ja
Type: Over-ear
NFC: Ja

Dit is echt de noise cancelling-koning van het moment. Er wordt zelfs een speciale app bijgeleverd die mic van je telefoon gebruikt om nog meer gegevensgeluid te scannen. Daarnaast ziet hij er ook strak uit en levert hij echt kwaliteit qua geluid. Een ware aanrader!

2. JBL E65BT NC

Wireless: Ja (bedraad ook mogelijk)
Type: Over-ear
NFC: Nee

Deze koptelefoon van JBL is misschien wel de beste keuze als je geen zin hebt om heel veel geld uit te geven, want hij is het geld meer dan waard. Qua comfort en besturing is het een topding, de kwaliteit van het geluid is precies wat je verwacht voor deze prijs – niet het beste, maar nog steeds heel goed en het design is mooi. De noise cancelling werkt prima, maar is niet heel geweldig. Als je voor de complete rust gaat zal je voor een ander segment moeten gaan of tóch die vakantie naar the middle of no where boeken. Verder is het écht een topding!

 

3. Bose QuietComfort 35II

Wireless: Ja
Type: Over-ear
NFC: Ja

De QuietComfort 35 II is een van de beste draadloze koptelefoons van het moment. Het design doet ons weinig, maar op het gebied van comfort en noise cancelling maakt hij alles goed.  Je hebt werkelijk geen idee dat je door een drukke stad loopt met deze headphones. Daarnaast heeft de QC35II van Bose een NFC chip, Google Assistant-support en kan op twee apparaten tegelijk aangesloten worden.

4. Porsche x KEF Space One

Wireless: Ja (bedraad ook mogelijk)
Type: Over-ear
NFC: Nee

Qua design is dit ding top of the bill, maar ook qua comfort en de kwaliteit van het geluid presteert deze koptelefoon. KEF Audio heeft de techniek in handen genomen en Porsche het design. Je kan verwachten dat ze een topproduct leveren en wij kunnen je vertellen, dat hebben ze gedaan. De over ear pads van traagschuim met ademend skai, voelen zacht en soepel aan en het is duidelijk dat dat ze niet gaan irriteren na lang dragen. Het geluid is kraakhelder en de active noise cancelling werkt zeer naar behoren.

5. AKG K812 Supraaural

Wireless: Nee
Type: Over-ear
NFC: Nee

AKG staat bekend om pure topkwaliteit. De producten van het merk zijn daarom altijd van een hoger niveautje dan dat je gewend bent. Luisteren naar muziek zoals de artiest het bedoeld heeft, doe je met deze AKG K812 Supraaural. Hij kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat. Het beste van het beste. En waarom hij niet wireless is? Amigo, je gaat Bluetooth toch niet de kwaliteit van je muziek laten verpesten met zo’n hoofdtelefoon?

6. 3M Foam Ear Plugs

Wireless: Nee
Type: In-ear
NFC: Nee

Zit je financieel compleet aan de grond, maar heb je tóch je rust nodig? Dan zit er maar een ding op, bro, en dat is je eigen noise cancelling regelen. Muziek kan je vergeten, maar misschien is dat ook wel even lekker zo.

Total
8
Share