Music is in the air met Heos by Denon!

CREDITS: Heos

Muziek is sinds het bestaan daarvan al van grote invloed op de mens. En ook de mens heeft veel invloed op de muziek. Zo is er qua muziek voor ieder wat wils. Voor jou misschien techno, jazz of hardrock. Maar iedereen heeft met elkaar gemeen; de muziek die we luisteren moet van perfecte kwaliteit zijn. En zo staat iedereen waarschijnlijk weleens voor het dilemma. Welke versterker, speakers, Hi-Fi- of multiroomset zal ik aanschaffen? En daar zullen we je bij helpen.

Draadloze muzieksystemen

Draadloze muzieksystemen zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Zo kennen we allemaal Sonos en Heos by Denon wel. Voordeel van deze systemen is dat je stukken minder kabels nodig hebt. Je hebt alleen stroom nodig. Het grootste voordeel is daardoor dat je de speakers eigenlijk overal in huis neergezet kan worden. Zo kan een speaker nu in de slaapkamer staan, maar tijdens een spannende voetbalwedstrijd kan het wel eens handig zijn dat die speaker in het toilet staat.

Heos by Denon

Wij waren de gelukkigen die een Heos by Denon pakket toegezonden kregen. We testten afgelopen maanden de Heos 3, 5 en 7. Na de dozen snel uitgepakt te hebben, kregen ze alle drie een mooi plekje in huis. De Heos 3 in de keuken. Handig en relaxt voor tijdens het koken. De Heos 5 in de slaapkamer, voor tijdens de slaapkamersessies of om relaxt wakker te worden. En de Heos 7 in de woonkamer, om daar de ruimte te voorzien van een heerlijk achtergrondmuziekje. Of om goed te knallen tijdens een huisfeestje.

Internet of things

Handig om te weten; de Heos 3, 5 en 7 zijn los alleen te bedienen via een smartphone. Met de eenvoudige Heos app is installeren een peulenschilletje. De speakers zijn te connecten via Wi-Fi. Maar wat nu als mijn Wi-Fi down is? De Heos speakers zijn ook te gebruiken via Bluetooth. De Heos app biedt je diverse mogelijkheden om muziek af te spelen. Van de muziek op jouw telefoon tot Deezer, van Soundcloud tot Tune.In. Je zult dus niet vaak dezelfde muziek spelen, behalve als je een favoriete playlist aanzet. Bonus is dat de boxen met elkaar gelinkt kunnen worden. Zo hoor je dus in elke ruimte dezelfde muziek, zonder vertraging. Maar mocht je nu ergens toch iets anders willen luisteren, dan kun je ook individueel de muziek instellen.

Krachtpatsers

Eerlijk is eerlijk, alle drie de Heos speakers vullen de ruimtes met volle klanken. Nu moet je natuurlijk geen Heos 3 in een loods gaan zetten, want dat vult het niet naar wens. Maar een Heos 7 vulde onze woonkamer heel mooi met muziek. En dat terwijl de speakers niet heel groot zijn. Mooi heldere en volle klanken hoeven dus niet uit enorme klankkasten te komen. Een Heos 3 in bijvoorbeeld de keuken is erg relaxt. Je mist dus nergens meer een muziekje.

Kopen

De Heos by Denon biedt uitstekende geluidskwaliteit voor een mooie prijs. Zo zijn de Heos 3, 5 en 7 verkrijgbaar voor respectievelijk €349, €449 en €599. Uiteindelijk ben je dan toch nog wel redelijk wat geld kwijt als je in elke ruimte iets nodig denkt te hebben. Maar zoals eerder gezegd; de speakers zijn heel eenvoudig te verplaatsen. Makkelijk tijdens een voetbalwedstrijd, of in de tuin tijdens een barbevue. Ik zou persoonlijk ook zorgen dat de Heos gelinkt is aan mijn TV. Jammer is wel dat je er geen Deezer of Spotiy premium account bij krijgt. Maar één ding is zeker; je krijgt er geen spijt van. Ik baal er nu al van dat hij niet meer in mijn woonkamer staat.

Wil je het toch even met eigen oren ervaren? Heos by Denon is nu 90 dagen te proberen, zonder verplichtingen.

Total
0
Share