Dit zijn de mooiste sigaren humidors

De meeste mannen zijn niet vies van een goed glas whiskey en een sigaar op zijn tijd. Als je een beetje een sigarenkenner bent, weet je dat het van groot belang is om deze rakkers op de juiste manier te bewaren. Doe je dit niet, dan heb je grote kans dat je een hoop geld weggooit. Om te voorkomen dat de kwaliteit van je sigaren snel achteruit gaat, is het daarom raadzaam om een sigaren humidor aan te schaffen. Wij hebben het internet afgestruind en de mooiste sigaren humidors voor jou geselecteerd.

Waarom een humidor?

Ben jij van plan om een sigarencollectie aan te leggen? Of liggen er thuis een aantal te wachten voor een speciale gelegenheid? Schaf dan een sigaren humidor aan. Dit is een houten kistje die er voor zorgt dat je rookwaar in het juiste klimaat bewaard wordt. Want net als een goede fles wijn, zijn sigaren gevoelig voor luchtvochtigheid en temperatuur. Een humidor creëert de ideale omgeving voor je sigaren, waardoor ze in de perfecte conditie blijven.

Idealiter worden sigaren bewaard in een omgeving met een luchtvochtigheid tussen de 70 en 75 procent en een temperatuur tussen de 18 en 21°C. Luxe sigaren komen over het algemeen uit warme oorden als Cuba en Sumatra. Hier is de temperatuur en luchtvochtigheid een stuk hoger dan in Nederland, logisch dus dat de sigaren het niet goed doen in een Nederlands klimaat. Een humidor is de oplossing om je sigarenen veilig op te bergen.

De mooiste sigaren humidors

Speciaal voor jou hebben we de mooiste sigaren humidors op een rijtje gezet. Want iedere gentleman en so-called sigarenliefhebber moet er eentje in huis hebben. Check ze snel!

Sigaren-humidor
Bally 100 Count Humidor | €57,-

 

Sigaren-humidor1
Elie Blue Macassar Ebony | € 1.135,-

 

Sigaren-humidor2
Rich Blue Wooden Cigar Humidor | €123,-

 

Sigaren-humidor3
Davidoff Limited Edition | €2293,-

 

Sigaren-humidor4
Augustus Black Leather | €44,-

 

Sigaren-humidor5
The Dumaine | €183,-