Modern tafeltje ‘JLA M.1’ met een verstopte muziekinstallatie

Dit moderne tafeltje van JLA staat behoorlijk goed in je huiskamer. Als er dan nog een HiFi installatie in verstopt zit, zijn we om. Van mooie spullen met een handige functionaliteit worden we allemaal vrolijk. Leuk om neer te zetten, handig om te hebben. Meer van dit graag!

Het klassiek moderne tafeltje is erg minimalistisch en heeft een likje zwarte verf over zich heen. Het klassieke berkenhout met details van messing maakt het helemaal af. Eigenlijk past hij vrijwel in elk interieur, vooral met een industrieel of modern karakter. Maar dat terzijde. Het belangrijkste is dat hij in jouw interieur past. Én dat hij lekkere deuntjes door je huis heen blaast natuurlijk.

JLA M.1-2

JLA M.1

JLA heeft met de M.1 de spijker volledig op de kop getikt. De speaker incognito detecteert afgespeelde muziek en koppelt gelijk aan het apparaat waarmee je het afspeelt. Het minimalistische tafeltje gaat gegarandeerd veel harten veroveren. Hier op de redactie zijn we in elk geval al over de streep.

Naast een minimale uitstraling en een subtiel formaat is ook de besturing van het tafeltje heel minimaal en simpel. Met slechts twee knopjes om het volume te beheren, kan je in elk geval niet de mist in gaan.. Verder regel je alles via het apparaat waarmee je muziek aan het luisteren bent. Muziek afspelen kan via iTunes, Airplay, Spotify, Pandora, iHeart Radio of Tuneln. Behoorlijk wat opties als je het ons vraagt. Je interieur boosten met een tof tafeltje en een goed geluidssysteem in huis halen doe je met €842,16. Maar dan heb je ook wat!

JLA M.1-3

JLA M.1-1
Foto’s: JLA

 

 

Total
4
Share